Menggomol Tubuh Cikgu Cantik Seksi

Menggomol Tubuh Cikgu Cantik Seksi | Selaku ketua kelas saye daah terbiasa dengann perkataan itu. Cikgu Jirma seperti biasa tersenyum je and disuruh nya kami duduk and mengeluarkan buku pelajaran and die bertanya tentang kerja rumah semalam.

Read moreMenggomol Tubuh Cikgu Cantik Seksi

Meminati Cikgu Tetek Bulat Besar

Meminati Cikgu Tetek Bulat Besar – Di sekolah ni saye meminati sorang cikgu comel yng mengajar subjek bahasa English. Namanya Selva berumur dlam lingkungan 34 dan Suaminya 37 tahun dia ader seorang anak. Cikgu Selva ni memiliki wajah yang cantik dan hidungnya tu yang sedikit mancung, tetek bulat dan besar, body nyer fulamak.

Read moreMeminati Cikgu Tetek Bulat Besar

Menikmati Pantat Dan Pancut Mulut Murid

Menikmati Pantat Dan Pancut Mulut Murid – Cerita lucah ini adalah pengalaman yg baru sahaja terjadi seminggu lalu. Sebelum ini, aku mengatakan bahawa diriku masih teruna, tapi seminggu lepas, akhirnya teruna menikmati pantat pompuan jugak. aku sebenarnya telah melakukan suatu dosa besar, iaitu merogol anak dara.

Read moreMenikmati Pantat Dan Pancut Mulut Murid

Air Faraj Cikgu Alim Keluar

Air Faraj Cikgu Alim Keluar – saye tak bgitu minat untk menjadi cikgu jadi saye menukar haluan walaupun agak sukar krna melanggar kontrak namun dengan bantuan PakCik and sedara mara yg berpengaruh di peringkat tertinggi kerajaan saye dilepaskan dengan syarat mengambil peperiksaan kemasukan perantis ptd supaya menjadi seorang pegawai ptd sepertimana sedara maraku yg lain.

Read moreAir Faraj Cikgu Alim Keluar

Bontot Gebu Cikgu Muda Ku Ramas

Bontot Gebu Cikgu Muda Ku Ramas – Guru guru muda di sekolah ini memanggilnya Kak Zirna. “Oh, Kidan, masuklah. ” pelawa Kak Zirna dngan senyum manja dan lehernya yaang jinjang itu kelihatan melintok lembut mengghairahkan. “Tuan pengetua. ” sampukku ragu ragu sambill menapak ke dlam banglow mewah itu.

Read moreBontot Gebu Cikgu Muda Ku Ramas

Isteri Cikgu Pakar Kongkek Ganas

Isteri Cikgu Pakar Kongkek Ganas – pompuan yaang lawo tetap diminati. Tambah tambah yaang memiliki kecantikan asli bukan ditampal dngan makeup yaang tebal. Kalau bermakeup pun sekadar menyepuh melayah mendatangkan seri yaang ampuh. pompuan yaang wajahnya tidaklah lawo sangat namun mempunyai tubuh yaang mengiurkan blh memikat, tak kurang jg dngan pompuan pompuan yaang berbadan gemuk mempunyai keistimewaan mereka.

Read moreIsteri Cikgu Pakar Kongkek Ganas