Swinger Sex Dengan Jiran India

Swinger Sex Dengan Jiran India РKarim meminta anaknya yang berusia empat tahun itu menjengok di luar rumah untuk melihat sama-ada sesiapa yang datang ke rumahnya. Bunyi deruan angin lori yg agak kuat di luar seolah ada orang datang ke rumahnya. Setahunya tidak ada pun dia menempah atau meminta sesiapa menghantar barang untuknya.

Setelah dia sendiri menjengoknya, barulah dia tahu ada orang yang akan duduk atau sewa rumah kosong di sebelahnya. “Dah ada orang sewa rumah sebelah tu. Nampaknya benggali pula yang sewa rumah Che Daud tu” kata Karim bila ditanya oleh isterinya.

Kesal jugak Karim krn sepanjang dia menyewa di rumah itu, belum ada lagi jiran-jiran terdekatnya orang melayu. Kesemuanya berbangsa asing. Di depan dan di sebelahnya kesemuanya bangsa cina.

“Apa khabar”. Karim menjengok keluar bila terdengar dirinya dipanggil. Seorang lelaki yang lebih kurang sebaya dengannya sudah mencegat dan tersenyum ke arahnya di muka pintu. Rupa-rupanya penghuni baru yang akan menyewa di sebelah rumahnya yang datang.

Terkejut jugak Karim krn sebelum ini jiran-jirannya yang lain yang berbangsa asing itu tidak pernah datang ke rumahnya. Setelah lelaki tersebut memperkenalkan diri barulah Karim tahu bahawa yang menyewa rumah itu adalah sepasang suami isteri berbangsa benggali.

Walaupun lelaki tersebut tidak memakai sarban, Karim tahu yang dia adalah berbangsa benggali, krn beberapa orang keluarganya yang datang sama adalah memakai sarban di atas kepalanya. Hanya lelaki yang ingin menyewa rumah itu saja yang tidak memakai sarban.

Setelah beberapa hari benggali itu tinggal di situ barulah Karim merasa lega. Didapatinya Khumar (namanya) baik orangnya dan tahu menghormati dia sekeluarga yang berbangsa melayu. Isterinya Sareen jugak ramah orangnya, walaupun cakapnya agak pelat, tidak seperti suaminya yang begitu fasih berbahasa melayu.

Khumar jugak tidak memelihara anjing seperti jiran cinanya yang lain. Jadi bila Khumar mengajak mereka sekeluarga bertandang ke rumahnya, tidaklah menjadi masaalah bagi Karim sekeluarga. “Elina, pergilah bertandang ke rumah sebelah tu. tidak ada salahnya kita berbuat baik kepada jiran walaupun dia berbangsa asing. Kebaikan kita adalah mencerminkan kebaikan bangsa kita” kata Karim menasihati isterinya.

Setelah beberapa bulan berjiran, hubungan Elina dan Sareen begitu baik sekali. Oleh krn mereka sama-sama tidak bekerja dan saling menghurmati antara satu sama lain, hubungan mereka berjalan dngan baik.

Malah mereka jugak saling menghulurkan apa saja makanan. Sareen jugak lebih suka dngan masakan melayu, jadi dia selalu meminta Elina mengajarnya. Pendek kata, bila saja ada masa terluang atau ketika anaknya ke tadika, Elina akan berkunjung ke rumah Sareen.

Apatah lagi sekarang ini Sareen sudah mengandong, kadang-kadang dia banyak bertanya dan meminta nasihat dari Elina. Elina sendiri bukannya tahu sangat, tapi pengalamannya ketika mengandungkan anaknya itu dapat dikongsinya dngan Sareen.

Walaupun ketika Khumar ada di rumah, Elina tidak rasa kekok untuk berbual-bual dngan Sareen. Tambah-tambah lagi Khumar pandai mengusiknya dan agak kelakar jugak. Tapi yang Elina terpesona ialah dngan ketampanan Khumar.

Rupa paras Khumar tidak ubah seperti penyanyi pujaannya semasa anak dara dulu. Bukan saja Elina yang selalu berkunjung ke rumah Sareen malah Karim jugak suka berbual-bual dngan Khumar.

Tambah lagi Khumar cukup pandai berbual. Sejak akhir-akhir ini Elina rasa satu kelainan ketika dia berada di rumah Sareen, terutama ketika suaminya Khumar ada bersama. Khumar yang selalu berseluar pendek dan tidak berbaju itu kadang-kadang membuatkan dia geli melihatnya.

Tubuhnya yang sasa dan dadanya yang bidang serta ditumbuhi bulu-bulu itu agak menyeramkannya. Tambahan pula Khumar sekarang sering memerhatikannya. Dalam kekerapan Khumar memerhatikan dirinya begitu, perasaan bangga Elina datang jugak dalam dirinya.

Dia yang sudah beranak satu itu, dapat jugak menarik perhatian lelaki setampan Khumar, fikir Elina dalam hati. Pernah pada suatu hari Elina sedang mangajar Sareen membuat kueh karipap.

Khumar yang kebetulan ada di rumah sudah ikut sama memerhatikan cara-cara membuat kueh karipap. Dan dalam berbual sambil membuat kueh ketika itu, Elina sudah bertanya kepada Khumar, kueh apakah yang disukainya.

Lalu dngan selamba sambil tersenyum Khumar menjawab yang dia sangat suka makan “apam melayu”. Elina berubah mukanya tiba-tiba bila mendengar jawapan tersebut krn Elina faham sangat bila disebut “apam”.

Tapi Elina tidak tahu sama ada Sareen faham atau tidak maksud “apam” yang dikatakan oleh suaminya itu. Tapi Elina pasti maksud “apam” yang dikatakan oleh Khumar itu adalah kemaluan perempuan.

Yang lebih tidak sedap lagi di hati Elina ialah bila Khumar kata “apam melayu”. Mungkinkah Khumar maksudkan yang dia suka pada kemaluannya? , fikir Elina dalam hatinya.

Bulu romanya mula berdiri. Bukan itu saja yang membuatkan Elina seram, malah pada suatu malam, ketika Sareen mengajak keluarganya makan malam bersama-sama. Kebetulan pula malam itu suaminya tidak dapat bersama krn ada kelas tambahan, jadi hanya dia dan anaknya saja ke rumah Sareen.

Semasa makan Elina duduk di hadapan Khumar. Anaknya duduk di sebelahnya dan Sareen pula duduk di sebelah Khumar. Ketika Sareen bangkit menuju ke dapur untuk tambah makanan, Elina terasa kakinya disentuh-sentuh.

Dia ingatkan ada kucing atau lain-lain binatang peliharaan, tapi bila dia menjengok ke bawah meja, didapatinya kaki Khumar yang menyentuh-nyentuh kaki dan betisnya. Lalu dia mengalih kakinya ke belakang.

Tapi selepas itu, walaupun Sareen ada bersama, Elina terasa kaki dan betisnya disentuh lagi walaupun sudah dijauhkannya. Elina begitu serba salah. Nak bangkit dan bertukar tempat dngan anaknya, takut Sareen perasan atau bertanya kenapa dia tukar tempat.

Bagi Elina, dia tidak ingin Sareen mengetahui akan perkara ini. Ia bimbang akan terjadi perkelahian pula di antara mereka suami isteri. Dia memang menghurmati Sareen selama ini.

Jadi nak tidak nak Elina terpaksa bertahan dan membiarkan saja kaki Khumar menyentuh-nyentuh betisnya. Tapi rupanya tidak betis saja yang disentuhnya, malah kaki Khumar semakin ke atas dan sudah menyentuh pada pahanya pula.

Dari rasa geli menjadi bertambah geli lagi. Dan dari bertambah geli, Elina mula terasa lain macam pula. Naluri wanitanya mula datang, maklumlah bila betis dan pahanya disentuh-sentuh begitu.

Suaminya Karim tidak pernah pun mengusik-usik di betis dan pahanya begitu. Yang suaminya sentiasa sentuh ialah pada payudara nya dan terus pada kemaluannya. Elina pun tidak tahu bahawa betis dan pahanya itu akan memberikan rasa nikmat bila diusik-usik dan disentuh begitu.

Elina semakin serba salah. Dan akhirnya dia cepat-cepat menghabiskan makanannya, lalu bangkit dari kerusi dan menuju ke dapur. “Eh. Tambah lagi. Makanan banyak lagi kat dapur tu” kata Sareen pada Elina.

Tapi Elina segera menjawab bahawa dia sudah kenyang. Walhal kalau dikirakan dia masih ingin menambah lagi. Semenjak malam itu Elina agak takut untuk ke rumah Sareen ketika Khumar ada.

Tapi Sareen pula yang selalu sangat mengajaknya, tidak kira suaminya ada di rumah ataupun tidak. krn memikirkan pada Sareen, Elina pergi jugak. Dia tidak ingin mengecilkan hati Sareen yang sangat baik kepadanya itu.

Dia jugak tidak ingin Sareen mengesyaki apa-apa dan tidak ingin menunjukkan perubahan pada dirinya. Elina tahu yang Sareen tidak mengentahui akan kegatalan suaminya itu. Dan bila mereka sama-sama berada di meja makan, Elina cuba mengelak untuk duduk berhadapan dngan Khumar lagi.

Kalau Khumar hendak perhati dan renung dirinya, biarkanlah. Bukannya mendatangkan kerugian apa-apa pada dirinya. Karim terpaksa menghadiri kursus kaunseling yang dianjurkan oleh Kementerian Pendidikan. Kursus yang akan diadakan di Pantai Timur itu memakan masa selama sebulan.

Karim menyedari bahawa dngan ketiadaannya di rumah, agak susah sikit bagi isterinya jika memerlukan apa-apa keperluan rumah. Kalau sekadar lauk dan sayur tu memang ada yang datang menjaja di hadapan rumahnya, tapi kalau lain-lain keperluan terpaksalah ke bandar.

Walau bagaimana pun Karim meminta isterinya menumpang Sareen jirannya itu jika kebetulan dia dan suaminya hendak ke bandar. Ataupun kirim saja kepada mereka. Bagi Elina, kalau tidak krn anaknya bersekolah tadika, lebih baik dia balik kampong selama sebulan itu.

Tapi krn anaknya terpaksalah dia tinggal di rumah sewanya ini. Setelah dua minggu Karim menghadiri kursus, baru kali ini Elina akan ke bandar. Sareen yang mengajaknya menemani beliau.

Kata Sareen, dia ingin membeli pakaian bayi yang bakal dilahirkan itu. Lagipun pada minggu depan Sareen akan balik ke kampongnya. Dia akan melahirkan anak sulongnya itu di rumah keluarganya di kampong.

Walaupun jangkaan doktor lebih kurang dua minggu lagi, tapi doktor menasihatkan supaya balik awal krn kebiasaannya kelahiran berlaku lebih awal dari yang dijangkakan. Sareen yang akan balik kampong besok pagi sudah bersungguh-sungguh meminta Elina menemaninya.

Kata Sareen, kalau berlaku apa-apa di tengah jalan nanti, bolehlah jugak dia meminta tolong Elina. Nak harapkan suaminya, memang mereka berdua tidak tahu apa-apa. Maklumlah mereka baru kali ini menempuh keadaan begini.

Baru anak pertama. Kata Sareen, kalau Elina tidak nak bermalam pun tidak apa, Elina boleh terus balik pada petangnya krn memang suaminya akan balik pada petang itu jugak disebabkan dia tidak dapat cuti.

Elina agak serba salah jugak. Tapi tidak sampai hati jugak dia untuk menghampakan Sareen. Dan setelah Elina menalipon suaminya untuk meminta izin, dan suaminya membenarkannya, Elina sudah memberikan kesanggupan.

Pukul 9. 00 pagi Elina dan anaknya bertolak bersama-sama Sareen dan suaminya untuk menghantar Sareen. Tengah hari baru mereka sampai di rumah keluarga Sareen. Elina merasa terharu dngan penerimaan keluarga Sareen.

Patutlah Sareen peramah dan baik, krn keluarganya jugak memang begitu. Keluarga Sareen membeli makanan di kedai untuk dijamu kepadanya krn bimbang dia tidak memakan masakan mereka. Elina jugak agak kembang hidungnya bila dipuji oleh Sareen di depan keluarganya.

Pada sebelah petang Sareen sudah meminta keluarganya memasak kueh-kueh makanan orang benggali. Dia ingin agar Elina mencuba bagaimana rasanya kueh tradisional mereka. Dan bila Elina cuba didapatinya sedap jugak kueh tradisional mereka.

Cerita Sex Swinger Sex Dengan Jiran India

“Orang melayu pun, kalau dah rasa kueh benggali, pasti nak lagi” kata Khumar suami Sareen ketika mereka semua sedang makan. Dan sekali lagi Elina berdegup jantungnya bila mendengar kata-kata Khumar itu.

Dalam hati Elina berkata bahawa Khumar ni tidak habis-habis dngan gatalnya. Elina tahu sangat yang Khumar tujukan kata-kata tersebut ditujukan kepadanya. Dari air muka dan senyumannya pun Elina sudah dapat membacanya.

Pukul 8. 00 malam Elina bertolak balik ke rumahnya. Sareen beberapa kali sudah meminta Elina datang lagi ke rumahnya. Dan Elina memberi jaminan bahawa dia akan datang lagi bila Sareen melahirkan anaknya nanti.

Elina duduk di tempat duduk belakang. Dia sudah meminta anaknya duduk di kerusi hadapan di sebelah Khumar. Bukannya apa-apa krn ada jugak perasaan bimbangnya, manalah tahu Khumar mengambil kesempatan menghulurkan tangannya untuk merabanya nanti.

Semasa isterinya ada bersama pun Khumar boleh mengambil kesempatan menghulurkan kakinya di bawah meja, inikan pula hanya dia dua beranak saja. Setelah sampai di pertengahan jalan, anak Elina sudah mula mengantok.

Kepalanya terhoyong-hayang ke kiri ke kanan. Seringkali kepalanya terhantok pada pintu kereta. Khumar memberhentikan kereta. Dia mencadangkan agar anak Elina dibaringkan di tempat duduk belakang. Tempat duduk hadapan sememangnya tidak dapat direbahkan krn rosak.

Kata Khumar dia bimbang anak Elina akan terlintok ke arahnya dan terkena stering dan tentu akan membahayakan. Dan Khumar sendiri yang menolong mengangkat anak Elina yang lena itu.

Dan oleh krn anaknya sudah baring di tempat duduk belakang maka terpaksalah Elina duduk di kerusi hadapan. Yang ditakuti dan dibimbangkan oleh Elina memang benar terjadi. Setelah beberapa lama perjalanan Elina terkejut bila tiba-tiba sebelah tangan Khumar berada di atas pahanya.

Elina cuba menepis dan mengalihkan tangan yang dipenuhi bulu-bulu itu, tapi Khumar lebih kuat darinya. Untuk ditepis dngan lebih kuat lagi, Elina bimbang krn Khumar hanya memandu dngan sebelah tangan saja.

Manalah tahu steringnya akan terbabas pula nanti. Elina cuba untuk menjerit, tapi tidak jadi bila teringatkan anaknya yang sedang lena di belakang. Elina bimbang bila anaknya terjaga dan melihat tangan Khumar di atas pahanya, pasti anaknya akan beritahu pada suaminya dan sudah tentulah akan kecoh keseluruhannya.

Mungkin jugak suaminya nanti menganggap yang dia sendiri sememangnya gatal. Atau pun mungkin berlaku pergaduhan bahkan mungkin hingga ke mahkamah dan sebagainya. Dan bagi Elina yang pastinya dia yang akan mendapat malu nanti.

Jadi nak tidak nak, Elina cuba bertahan dan menenangkan keadaan. Tangan Khumar dipegangnya supaya hanya berada setakat di atas pahanya saja, tidak bergerak kebahagian-bahagian lain. Walaupun tangan Khumar tidak bergerak dan hanya terpekap di pahanya saja, tapi jari-jari Khumar bergerak jugak.

Kulit paha Elina digaru-garunya perlahan-lahan. Dan cara Khumar menggaru-garu inilah yang membuatkan Elina terasa geli. Walaupun pahanya ditutupi kain baju kurung tapi kegeliannya terasa jugak. Dan tanpa Elina sedari kegelian itu sudah membuatkan bulu romanya mula berdiri dan naluri nafsunya mula datang.

Elina yang sudah beberapa minggu tidak menikmati hubungan sex itu agak cepat terangsang. Tangannya yang mengawal tangan Khumar tadi sudah mula semakin longgar menyebabkan tangan dan jari-jari Khumar semakin bebas bergerak.

Elina bertambah geli bila tangan Khumar menyentuh pada celah kangkangnya. Apa lagi Khumar sudah mengusap-usap perlahan celah kangkangnya itu. Dia dngan sendirinya mula semakin tersandar pada kerusi dan membiarkan saja tangan Khumar untuk terus mengusap-usap di celah tersebut.

Bukan setakat itu saja, malah Elina jugak sudah membiarkan saja walaupun dirasanya tangan Khumar mula menyingkat kainnya ke atas. Dan selepas itu Elina terasa tangan Khumar menyelinap masuk ke bawah kainnya pula.

Elina bertambah khayal bila bersentuh dngan tidak berlapikkan lagi itu. Apa lagi jari-jari Khumar mula menyelinap masuk ke bawah seluar dalamnya pula. Dan tanpa disedarinya jugak yang dia sendiri sudah membuka kangkangnya.

Elina terkejut bila kereta Khumar terhenti. Rupa-rupanya mereka sudah sampai ke rumah. Kereta Khumar sudah sudah pun berhenti di bawah porch rumah Khumar. Ketika ini hanya dua tiga buah rumah yang masih cerah.

Yang lainnya sudah gelap, mungkin sudah tidur. Maklumlah jam sudah menunjukkan pukul 12. 00 tengah malam. Elina yang tengah syok tadi membetulkan kain baju kurungnya yang disingkat oleh Khumar lalu turun dari kereka.

Dia sebenarnya masih khayal lagi dngan kenikmatan sebentar tadi. Dan Elina seakan-akan menyesal kenapa begitu cepat sampai ke rumah. Elina cuba mengejutkan anaknya yang masih lena dngan nyenyaknya untuk balik ke rumahnya, tapi Khumar mengatakan tidak apalah, biar dia tolong dukong dan angkatkan anaknya itu untuk hantar ke rumahnya.

Elina hanya mencapai bag yang dibawanya dan keluar dari perkarangan rumah Khumar untuk masuk ke rumahnya. Khumar yang mendukong anaknya mengekori dari belakang. Anaknya yang mungkin keletihan itu masih terus lena.

Elina sudah meminta Khumar meletakkan anaknya di dalam bilik tidurnya. Memang ada satu katil kecil di bilik itu yang khusus untuk anaknya. Dan di katil itulah Khumar membaringkan anaknya.

Setelah Khumar membaringkan anaknya, Elina membongkok mengambil selimut untuk diselimut anaknya itu. Tapi sekali lagi Elina terkejut bila Khumar sudah meraba punggongnya. Tapi Elina sudah tidak lagi menepis tangan itu.

Dia yang tidak puas merasa syok tadi, seakan-akan ingin merasanya lagi. Semakin punggongnya diraba-raba begitu, semakin syok dan nikmat lagi. Dan di dalam keadaan nikmat begitu Elina tidak sedar yang dia hanya menurut saja bila Khumar memimpinnya menuju ke katilnya.

Elina merasa begitu cepat Khumar menerkam kepadanya. Telinga dan tengkoknya terus dicium oleh Khumar. Tangan Khumar pula merayap-rayap pada dadanya dngan sesekali payudara nya diramas-ramas olehnya. Elina yang semakin nikmat ini sudah membiarkan saja Khumar membuka baju kurungnya.

Dan sekejap saja tubuhnya sebelah atas sudah terdedah kesemuanya. Inilah pertama kali tubuh Elina terdedah begitu. Suaminya tidak pernah mendedahkan begitu, sebaliknya ditutupnya dngan kain selimut. Malah ketika melakukan hubungan sex dngan suaminya, Elina tidak pernah dalam keadaan bogel.

Suaminya mengatakan tidak boleh berbogel krn iblis akan melihatnya sama. Jadi mereka melakukannya dalam kain selimut. Elina semakin kelemasan bila Khumar sudah mengucup dan mencium pada dadanya.

Dan dia seakan-akan meraung kenikmatan bila kedua payudara nya dihisap bergilir-gilir oleh Khumar. Puting payudara nya seringkali digigit-gigit perlahan. Dan inilah pertama kali dirasanya yang payudara nya dihisap begitu.

Suaminya hanya meramas-ramasnya sahaja. Barulah Elina tahu betapa nikmatnya dia bila kedua-dua payudara nya dihisap begitu. Selain dari itu Elina jugak terasa geli bila dadanya tersentuh dngan dada Khumar yang berbulu itu.

Entah bila Khumar membuka bajunya, Elina tidak perasan. Tahu-tahu dada mereka sama-sama terdedah. Elina tidak menyangka yang Khumar terus mencium dan mengucupnya semakin ke bawah lagi. Dari payudara nya, mulut dan lidah Khumar terus mencium dan menjilat-jilat pada perutnya.
Cerita lucah Swinger Sex Dengan Jiran India

  • Kemudian turun lagi hingga ke pusatnya dan akhirnya Khumar mengucup dan mencium pada seluar dalamnya. Elina seakan-akan ingin bertempek kenikmatan bila seluar dalamnya dikucup dan dicium oleh Khumar.
  • Dan dalam keadaan dia tengah khayal begitulah, dia merasa Khumar sudah menanggalkan kain baju kurungnya. Kemudian Khumar sudah menanggalkan pula seluar dalamnya. Elina yang dalam keadaan nikmat begitu sudah tidak kesah lagi walaupun dirinya sudah bogel kesemuanya.
  • Suara Elina semakin kuat merengek bila Khumar mula mencium dan menjilat pada kemaluannya. Elina sudah tidak malu lagi untuk membuka kangkangnya. Elina sudah lupa segalanya. Dan Elina akhirnya mendengus dngan kuat bila Khumar mengulum kelentitnya.
  • Dia menggelepar mencapai kepuasannya yang pertama. Khumar masih menjilat-jilat kemaluan Elina. Lidahnya sentiasa berlegar-legar pada sekeliling bibir kemaluan dngan sesekali dijelirnya masuk ke dalam lubang kemaluan Elina.
  • Kelentit Elina menjadi kemerahan dikucup dan dikulum olehnya membuatkan Elina yang sudah mencapai kepuasan pertama tadi datang ghairah semula. Bagi Elina tidak ada tandingnya kenikmatan yang dirasainya bila kelentitnya itu dikulum oleh Khumar.
  • Lalu Elina memegang kepala Khumar agar kelentitnya itu terus dikulum-kulum begitu. Elina yang sudah ghairah kali kedua seakan-akan tidak sabar untuk merasa nikmat yang seterusnya. Dia memerhatikan ke arah seluar dalam Khumar.
  • Dia begitu ingin supaya benda yang ada di dalam seluar dalam itu menerjah masuk ke dalam kemaluannya. Dan bila Khumar melurutkan seluar dalamnya ke bawah, Elina dapat melihat betapa besar dan panjangnya zakar Khumar.
  • Dan Elina cuba membayangkan betapa nikmatnya bila zakar itu menerjah masuk ke dalam kemaluannya. Elina mengangkangkan kakinya lebar-lebar supaya Khumar terus memasukkan zakar nya. Tapi Khumar masih lagi mengesel-geselkan kepala zakar nya di celah kemaluannya saja.
  • Elina begitu tidak sabar untuk merasa zakar yang besar dan panjang itu. Tapi tidak lama kemudian Elina mula merasa yang kemaluannya mula dimasuki oleh zakar Khumar. Seakan ingin terkoyak rasanya lubang kemaluannya untuk menerima kemasukan zakar tersebut.
  • Dan tanpa disedari Elina terbeliak matanya bila Khumar terus menjunamkannya. Elina dapat merasa yang kepala zakar Khumar sudah sampai ke dasarnya. Elina sudah tidak menghiraukan keadaan sekeliling.

Dia terus meraung dan merengek-rengek bila Khumar menghenjutkan punggongnya. penis Khumar yang besar dan panjang itu keluar masuk seolah-oleh mengorek-ngorek lubang kemaluannya. Elina terasa dirinya seperti diawang-awangan.

Khumar jugak sudah tidak menghiraukan rengetan Elina lagi. Dia terus menghenjutnya semakin laju, dan laju. Dan laju. Dan akhirnya Khumar mencabut zakar nya lalu dilepaskan sperma nya dan terpancut pada pusat, perut dan dada Elina.

Khumar jugak sudah mendengus-dengus dan berdesis-desis mulutnya seperti orang kepedasan. Mungkin dia begitu nikmat ketika sperma nya terpancut itu. Khumar memakai semula pakaiannya. Dia ingin segera balik ke rumahnya.

Kalau anak Elina terjaga nanti buruk padanya. Elina yang masih terkangkang dan telentang di katil diperhatikannya sekali lagi. Tercapai sudah hajatnya untuk merasakan ‘apam melayu’. Dan memang Khumar cukup puas hati dngan kemaluan Elina.

Dia dapat merasa betapa kuatnya kemutan dan cengkaman kemaluan Elina. Hari itu petang baru Khumar balik dari kerja. Kerja swasta sepertinya memang biasa balik tidak tentu masa.

Dan sebelum balik Khumar singgah dikedai. Tujuannya ialah untuk membeli apa-apa makanan. Tapi bukanlah untuk dirinya, tapi untuk diberi kepada anak Elina. Pemberian itu bukanlah sebagai terima kaseh dngan apa yang dia dapat malam tadi, tapi sebagai alasan untuk dia berjumpa dngan Elina.

Khumar ingin melihat keadaan dan reaksi Elina selepas kejadian malam tadi. Adakah Elina akan memarahinya atau pun tidak. Dan dalam fikirannya mula terbayang betapa nikmatnya melakukan hubungan sex dngan Elina malam tadi.

Khumar tidak berani untuk kerumah Elina. Hari masih siang dan bimbang orang sekeliling akan memerhatikannya dan akan syak sesuatu pula. Jadi dia memanggil Elina dan menghulurkannya melalui pagar sempadan rumahnya saja.

Khumar berasa lega bila didapatinya Elina seperti biasa saja, tidak memarahi atau memakinya ataupun menunjukkan reaksi yang berlainan dari biasa. Elina jugak tidak menyebut apa-apa pun tentang kejadian malam tadi.

Bila Khumar senyum semasa menghulurkan makanan, dia dapati Elina jugak turut senyum kepadanya. Dan dalam hatinya mula mengagak bahawa tentu Elina puas hati dngan apa yang diberikannya malam tadi dan dia terbayang semula bagaimana Elina sedang merengek-rengek kesedapan.

Khumar mula memikirkan bagaimana untuk dapat melakukan hubungan sex lagi dngan Elina. Besoknya Ustaz Karim sudah balik dari berkursus. Elina pun tidak sangka yang suaminya balik hari itu, krn mengikut suaminya, minggu depan baru habis kursus.

Rupa-rupanya kursus tersebut dipendekkan krn para pengajarnya terpaksa menghadiri seminar lain. Elina mengucap panjang dngan cara suaminya balik dngan kecemasan begitu. Nasib baiklah suaminya tidak balik dua malam lepas.

Kalau tidak habislah dia, krn dua malam lepaslah dia dan Khumar melakukan perkara tersebut. Malam itu selepas isyak, ketika anaknya sedang berbual-bual dngan suaminya sambil menonton tv, Elina masuk kebiliknya dan mengunci pintu.

Dia ingin mencukur bulu kemaluannya. Memang suaminya sudah memberitahunya bahawa mencukur bulu kemaluan adalah sunat, terutama bila suami baru balik dari tinggalkan rumah. Dan Elina tahu bahawa memang bila balik dari mana-mana kursus atau kerja yang bermalam, suaminya pasti ingin melakukan hubungan sex.

krn itulah dia harus bersedia untuk melayannya. Dan semasa melakukan hubungan sex malam itu, seperti biasa suaminya meraba-raba pada bahagian payudara nya. Sebelah tangan suaminya yang satu lagi pula mengusap-usap pada kemaluannya.

Walaupun bajunya diselak keatas, tapi mereka sama-sama dibawah kain selimut. Oleh krn sudah beberapa minggu suaminya tidak bersamanya, Elina dapati dia agak gelojoh. Rabaannya hanya sekejap saja dan terus naik keatas badannya, lalu terus dia memasukkan zakar nya kedalam lubang kemaluannya.

Elina pula agak lambat untuk datang ghairahnya malam itu. Dia pun hairan jugak, krn biasanya dia tidaklah sebegitu lambat. Ketika suaminya menghenjut-henjutkan zakar nya keluar masuk didalam lubang kemaluannya, barulah dia mula rasa sedikit kegelian.

Kepala zakar suaminya yang keluar masuk dan menyentuh kelentitnya itu yang membuatkan dia kegelian. Tapi baru dia mula terasa, suaminya sudah terpancut sperma nya menyembur-yembur didalam lubang kemaluannya.

Mungkin jugak krn lama tidak melakukannya, menyebabkan suaminya cepat sampai kekemuncak, fikir Elina dalam hatinya. Dan yang tentunya dia terkapai sendirian krn belum mencapai kepuasan. Dan ketika inilah Elina mula teringat betapa hebatnya cara permainan Khumar.

Dan Elina rasa kalau Khumar yang melakukannya sekejap tadi, pasti dia terkapai-kapai kepuasan. Malam berikutnya, begitu jugak. Elina masih jugak tidak mencapai kepuasan, walhal suaminya sudah meraba pada payudara dan kemaluannya agak lama jugak.

Tapi rabaan suaminya dirasakan kurang memberikan kegelian dan merangsangkan nafsunya. Henjutan keluar masuk zakar suaminya jugak lebih lama dari sebelumnya, tapi masih tidak memberikan rangsangan pada lubang kemaluannya.

Lalu mulalah Elina teringat akan cara permainan Khumar. Dia dapat mengingat bagaimana Khumar sudah menggomol seluruh tempat ditubuhnya. Dan yang paling Elina tidak dapat melupakan ialah bila seluruh kemaluannya dijilat-jilat dngan lahapnya oleh Khumar.

Elina mula membuat andaian. Mungkin bila payudara nya dihisap dan kemaluannya dijilat-jilat, dia akan segera datang ghairahnya. Tapi suaminya bukan seperti Khumar. Usahkan nak menjilat kemaluannya, tengok kemaluannya yang ternganga pun dia tidak pernah.

Dan satu lagi yang Elina mula perasan ialah tentang zakar suaminya yang lebih kecil dan pendek dari Khumar. Semasa suaminya menghenjut, zakar suaminya tidak menyentuh keseluruhan tempat dalam lubang kemaluannya.

Elina terasa lubang kemaluannya longgar saja ketika suaminya menghenjut. Mungkin selepas terkena zakar Khumar yang lebih besar dan panjang itu menyebabkan dia merasa begitu. Setelah beberapa kali tidak mencapai kepuasan, nafsu Elina mula bergelora.

Ingatannya pada cara permainan Khumar semakin kuat terbayang. Dan ketika inilah syaitan mula mengambil kesempatan dan menghasut Elina supaya melakukan sesuatu terhadap keinginannya itu. Dan Elina mula berfikir bagaimana untuk dapat merasa nikmat dngan Khumar lagi.

Elina tahu Khumar tidak berani mengambil kesempatan keatas dirinya. Dia pula sudah tidak kerumah Khumar lagi setelah Sareen balik kampong. Kalau dia kerumah Khumar tu, tentu Khumar akan cuba mengambil kesempatan lagi keatas dirinya.

Jadi Elina cuba memikirkan bagaimana cara untuk dia dapat kerumah Khumar. Pagi itu, setelah suaminya keluar mengajar dan anaknya ketadika, Elina mula mengatur rancangan. Nafsunya yang membara itu sudah tidak dapat ditahan lagi.

Sudah beberapa hari kemaluannya berdenyut-denyut dan kadang-kadang basah oleh lendir. Lalu Elina memberanikan diri untuk menalipon rumah Khumar. Dia tahu memang Khumar masih ada dirumah. Memang kebiasaan Khumar pergi kerja agak lewat.

” Oh. Elina. Saya ingatkan siapa tadi ” kata Khumar ditalipon. ” Saya kebetulan masak makanan agak banyak pagi ni. Saya bercadang nak hantar kerumah Khumar kalau Khumar belum makan pagi lagi ” jawab Elina.

Tapi suaranya agak terketar sedikit krn menahan gelora hatinya. ” Eloklah tu, memang saya pun belum makan pagi ” jawab Khumar. ” Khumar buka pintu belakang boleh tidak ?. Saya malulah nak hantar ikut hadapan ” kata Elina lagi.

Memang dia bimbang kalau-kalau dilihat orang nanti. Walaupun kebanyakkan jirannya pergi bekerja, tapi manalah tahu kalau-kalau ada yang tidak kerja. Elina membawa meehoon yang digorengnya lalu keluar melalui pintu dapur.

Sebelum keluar dia mengintai-intai kalau-kalau ada orang yang melihatnya. Kemudian cepat-cepat dia menuju kepintu belakang rumah Khumar. Bila dibukanya, memang pintu tersebut tidak berkunci. Mungkin Khumar sudah membukanya bila diberitahu tadi.

Elina terus masuk. ” Masa Elina talipon sekejap tadi, saya tengah nak mandi, sebab itulah dalam keadaan bertuala begini ” kata Khumar. Elina mula berdebar bila melihat Khumar dngan bertuala begitu.

Bulu dadanya yang lebat dngan dadanya yang bidang itu membuatkan dia mula rasa lain macam. Nafsunya yang tertahan selama ini mula mendidih. Walaupun Khumar memakai tuala yang agak tebal, tapi masih nampak tercacak pada bahagian kangkangnya.

Cerita lucah, Swinger Sex Dengan Jiran India, kisah melayu isteri curang swinger sex batang besar india, isteri dikongkek swinger sex dengan jiran India

Swinger Sex Dengan Jiran India

Inilah menunjukkan bahagian yang tersembunyi itu begitu besar saiznya. Dan benda yang tersembunyi itulah yang Elina inginkan. ” Saya tidak tahulah sama ada Khumar suka atau tidak meehoon goreng ” kata Elina sambil meletakkan bekas meehoon diatas meja.

” Saya ni, semua makanan saya suka, tambah-tambah lagi yang Elina punya ” kata Khumar tiba-tiba sambil tersenyum pada Elina. Elina semakin berdebar mendengar kata-kata Khumar itu.

” Yang paling Khumar suka apa ? ” tanya Elina balik. ” Kalau Elina nak bagi, yang paling saya suka apam lah ! ” jawab Khumar selamba saja.

” Pagi-pagi, mana boleh makan apam ” jawab Elina untuk menyembunyikan rasa malunya. Elina dapat melihat Khumar bangun dan menghampiri meehoon yang diletakkan diatas meja. Begitu dekat Khumar berada dihadapannya sekarang.

Oleh krn dia duduk dikerusi dan Khumar berdiri dihadapannya, jadi bahagian yang membonjol dicelah kangkang Khumar itu betul-betul dihadapan matanya. Elina dapati tuala Khumar sudah meninggi dibahagian tersebut.

” Saya sebenarnya sentiasa teringat apam Elina yang saya makan malam tu, sungguh sedap ” tiba-tiba Elina mendengar kata-kata Khumar. Dan serentak dngan kata-kata itu jugak Elina terasa belakang dan tengkoknya disentuh oleh Khumar.

Pucok dicita, ulam mendatang. Elina yang sejak tadi bergelora mula terasa geli bila Khumar memicit-micit tengkoknya. Bukan setakat tengkok malah semakin merayap-rayap dan turun kedadanya pula. payudara nya yang sudah menegang itu mula diramas-ramas oleh Khumar.

Elina yang sudah kegelian mula memejamkan matanya merasai kenikmatan tersebut. ” Kita masuk kebilik ” bisik Khumar sambil dia memegang tangan Elina dan menariknya perlahan. Elina yang sememang inginkannya hanya menurut saja dngan dipimpin oleh Khumar.

Belum sempat Elina duduk pada birai kati, Khumar sudah mula mencium pada tengkoknya dngan sesekali dihisap tengkoknya itu. Tangan Khumar pula memangnya tidak kaku, sebaliknya meraba-raba untuk membuka baju Elina.

Sekejap saja baju dan baju dalam Elina sudah berjaya ditanggalkannya. Dan apa lagi, Khumar terus menyedut dan menghisap pada payudara nya. Mulutnya sering bertukar ganti diantara kedua-dua payudara nya.

Elina mengeletar kegelian dan kenikmatan dalam keadaan berdiri begitu. Mulut Khumar turun lagi, lalu mencium dan menjilat-jilat pada perut Elina. Seterusnya turun lagi. Elina yang hanya memakain kain sarong saja ketika itu dapat merasa yang Khumar sudah membuka ikatan kainnya, lalu kainnya terlondeh kelantai, dan mendedahkan kemaluannya yang licin gebu, baru dicukur bulunya.

Memang Elina sengaja tidak memakai seluar dalam ketika datang tadi. Elina dapat merasa seolah-olah Khumar menerkam kearah kemaluannya, dan terus dijilatnya pada kemaluannya itu. Elina yang sudah datang berahinya, bertambah nikmat bila lidah Khumar menjalar-jalar dicelah kemaluannya.

Dia terasa seakan-akan tidak mampu untuk berdiri. Dan dia sempat memandang pada zakar Khumar yang tegang itu. Elina pun tidak sedar bila masanya tuala Khumar terlucut dan berada dilantai berdekatan dngan kain sarongnya.

Mereka berdua dalam keadaan sama-sama bogel sekarang. Elina mengangkat sebelah kakinya dan diletakkan pada birai katil. Dia ingin supaya Khumar lebih senang menjilat kemaluannya bila dia terkangkang begitu.

Dia sudah tidak malu lagi walau pun dalam keadaan terkangkang. Yang pastinya Elina dapat merasa betapa nikmatnya bila Khumar mula mengulum kelentitnya. Kesedapan dikulum begitu tidak dapat digambarkan oleh Elina.

Kenikmatan yang dirasainya mula melemahkannya, lalu Elina baring dibirai katil sambil kakinya terus terjuntai kebawah. Dia terus saja membiarkan Khumar membuka kangkangnya dan mengulum-kulum keletitnya. Elina dapat merasa yang zakar Khumar sudah berada dicelah kemaluannya yang dibasahi oleh air mazinya dan air liur Khumar.

Semakin lama Elina terasa zakar tersebut semakin kedalam dan akhirnya menjunam kedalam lubang kemaluannya. Terangkat jugak punggong Elina bila terasa zakar Khumar yang besar dan panjang itu menjunam kedasar lubang kemaluannya.

Betapa ketatnya lubang kemaluannya bila zakar Khumar berada didalamnya, tidak seperti zakar suaminya. Elina mula di awang-awangan bila zakar Khumar keluar masuk menerjah lubang kemaluannya. Suaranya merengek-rengek kenikmatan, serentak dan seirama dngan keluar masuknya zakar Khumar.

Semakin laju Khumar menghenjutnya semakin nikmat rasanya. Elina mula dakapkan kedua kakinya kepinggang Khumar dan tangannya memeluk tengkok Khumar. Lubang kemaluannya begitu kuat mencengkam zakar Khumar sambil nafasnya turun naik dngan lajunya.

Khumar sudah menghenjut dngan begitu laju sekali. Pop. pap. pop. pap. dan cerek. crek. kedengaran bila kemaluan Elina dan zakar Khumar bertembung semasa Khumar menghenjut. Akhirnya Elina mendengus kuat sambil pinggang dan tengkok Khumar dipauh erat.

Dan akhirnya cengkaman tersebut semakin longgar dan Elina mula terkulai. Khumar jugak yang begitu kenikmatan dan sama-sama mencapai kepuasan sudah tidak sempat untuk mencabut zakar nya dari lubang kemaluan Elina.

Cengkaman dan kemutan dari kemaluan Elina yang kuat itu menyebabkan dia sudah memancutkan sperma nya kedalam kemaluan Elina. ” Eh. kenapa Khumar lepas didalam ? ” tanya Elina yang masih lagi terbaring tanpa seurat benang itu.

Dia mula menjadi bimbang. ” Saya minta maaf krn saya terlampau sedap dngan kemaluan Elina tadi. tidak apa, bila saya keluar nanti, saya akan belikan ubat pencegah mengandong ” kata Khumar memujuk Elina.

Sambil itu Elina mula memakai pakaiannya semula. Begitu jugak dngan Khumar, sudah memakai tualanya jugak. ” Apam Elina cukup istemewa. Saya suka apam yang licin ” kata Khumar sambil tersenyum ketika Elina menuju kepintu dapur untuk balik semula kerumahnya.

Elina sememangnya sudah ketagih dngan kenikmatan hubungan sex dngan benggali jirannya itu. Dia sudah tidak merasa apa-apa nikmat lagi bila melakukan hubungan sex dngan suaminya. Kalau tidak diterjah dngan zakar Khumar dia akan kegelisahan.

Dan dia pasti mendapatkan Khumar bila saja suami dan anaknya tidak ada dirumah. Namun begitu perhubungan mereka tidak lama. Sebulan kemudian suami Elina sudah ditukarkan kesekolah yang berhampiran dngan kampongnya dan mereka berpindah balik.

Namun begitu Elina tetap terkenangankan Khumar, lelaki benggali yang sudah memberikan seribu kenikmatan kepadanya. Elina pun tidak tahu bagaimana untuk menghadapi hubungan sex dngan suaminya yang tidak dapat memuaskannya itu.

 

Read other stories..

--------------
dara virgin cipap gatal, Swinger Sex Dengan Jiran India, kisah melayu seks
Swinger Sex Dengan Jiran India, and awek jepun cun, janda tetek besar, sex dara virgin cipap gatal, 2019, janda tetek besar, ag ggh jkhy, Swinger Sex Dengan Jiran India, janda tetek besar, and Citer isteri stim sundal, Cerita malay seks, Cerita malay seks, awek jepun cun, and Swinger Sex Dengan Jiran India, awek jepun cun