Ramas Punggung Tonggek Bini Orang

Ramas Punggung Tonggek Bini Orang | ketika minum dengaan kawan kawan saye diluar tuu saye nampak ada seorang wanita dengaan bawak anak masuk ke dlam restoran mamak.

Kalau dari umur saye yang dahh 24 tahun nii saye rasa layak saye panggil diorang kakak saja. saye tersentuh tengok kakak tuu melayan karenah anaknya yang masih kecil. saye tak tahu diorang order apa.

Yang pastinya diorang siap tengok dulu dlam beg duitnya ada berapa ringgit. Dari muka kakak tuu saye rasa diorang tuu orang susah. krna kat muka diorang langsung tak ada mekap.

--------------
Citer awek jepun cun, Ramas Punggung Tonggek Bini Orang, Cerita isteri seksi gersang

Tak bertudung and berbaju kurung lusuh yang nampak ketat. Kulit diorang pun agak gelap sikit. Kira diorang lg cerahlah mahu bandingkan dengaan mamak kat kedai tue. Ala ala orang Burma.

Sekali saye tengok diorang cuma order nasi putih letak kuah kari and air kosong segelas. Kesian saye tengok kakak tue. saye mmg benar benar tak sampai hati. saye panggil sorang mamak datang and I orderkan mi goreng.

I suruh mamak tuu bagi kat kakak tuu and biar saye yang bayar. saye siap suruh diorang bungkuskan satu lg utk kakak tuu bawak balik. kakak tuu terkejut bila tetiba sepiring mi goreng sampai kat meja diorang.

Mngkin lepas mamak tuu bagi tau saye yang belanja, kakak tuu pun tengok saye dari mejanya and diorang senyum sambill cakap terima kasih walau pun saye tak berapa dengar tutur katanya krna suasana mmg bising jg kat situ.

Novel seks Ramas Punggung Tonggek Bini Orang Kisah lucah

Dari gaya kakak tuu makan mmg nampak sangat diorang tengah lapar masa tue. Tak lama lepas tuu kite pun blah dari restoran mamak tue. saye bayar sekali mi goreng yang saye orderkan utk kakak tuu dengaan nasi berlauk kuah kari yang anak diorang makan bersama harga minumnya sekali.

Masa saye on the way berjalan ke kereta kat belakang kedai tue, saye dengar ada suara wanita panggil saya. Bila saye toleh, saye nampak kakak tuu datang sambill dukung anak diorang.

Bila diorang dahh dekat baru saye nampak muka nyer lebih jelas. Kulit hitam manis macam orang asli. daah biasa berjemur kakak tuu rasanya. nak kata lawa pun tak juga.

Biasa biasa jer rasanya. Orang hidup susah agaknya. kakak tuu ucap terima kasih kat saya. saye pun berbual kejap dengaan diorang and offer utk hantar diorang balik. diorang pun tak kisah.

Kat dlam kereta, kita pun berkenalan. Namanya Lizza umurnya 37 tahun. Anak diorang yang kecil tuu berusia 4 tahun rupanya. Punyalah ramai. saye anak baru 2 orang pun dahh kelam kabut.

Lakinya kerja kontrak and ikut tokei sampai berminggu minggu. diorang mengsaya mmg tak ada duit and bagi diorang mmg normal keadaan tue. lahir dari keluarga yang susah. Dari 7 orang anaknya, cuma 3 orang yang bersekolah.

Tak termasuk anak bongsunya yang ada sekali masa tue. yang lain berhenti sekolah awal and bekerja utk tanggung diri sendiri and keluarga. saye hantar kakak Lizza ke kawasan setinggan kat pinggir bandar.

Diorang tinggal kat situ sejak dulu. diorang ajak saye datang ke rumahnya. Segan jg tapi orang dahh pelawa saye ikut saja. Lepas parking kat kawasan yang selamat, saye ikut diorang pergi ke rumahnya ikut celah celah rumah orang.

Saye follow belakang diorang yang dukung anaknya kat sisi badan diorang. saye tengok body kakak Lizza tuu geram juga. Baju kurungnya walau pun warnanya dahh macam lama tapi ia sendat membaluti tubuhnya.

Body diorang agak gempal jg tapi shape bodynya masih nampak mengancam. Membonjol jubur nya. jubur nya dahlah besar, menonggek pula tue. Bila saye masuk ke dlam rumahnya diorang pelawa saye duduk kat lantai.

Diorang bawak anak diorang yang tertidur masa diorang dukung tadi masuk dlam bilik. Sorang anak diorang keluar dari dapur. kakak Lizza cakap kat anaknya saye nii kawan diorang. diorang suruh anaknya tuu keluar bermain dengaan jiran jiran.

Kakak Lizza ke dapur kejap and keluar balik dengaan air kopi secawan. diorang minta diri masuk bilik. Bila diorang keluar balik dari bilik diorang dahh pakai kain batik dengaan baju t.

Diorang duduk depan saye and borak borak. diorang kata lakinya dahh 2 minggu tak balik. Ikut tokei buat kerja kontrak kat kawasan pedalaman. Kesian juga. Lepas tuu diorang asyik betulkan duduknya.

Makin lama diorang makin dekat dengaan saya. Lepas tuu diorang letak tangan diorang kat peha saye and cakap diorang terima kasih banyakk banyak kat saye pasal belanja diorang hari tue.

Saye cakaplah saye tak kisah. Niat hati cuma mahu tolong saja. kakak Lizza pulak cakap diorang tak tahu mahu balas budi saye macam mana. Masa tuu tangan diorang dahh meramas ramas peha saya.

Saye dahh rasa lain macam. Berdebar jg masa tue. saye pun bukannya pernah buat benda benda tak senonoh. saye pegang tangan kakak Lizza supaya diorang stop ramas peha saya.

Saye tengok matanya renung saya. diorang pegang tangan saye and diorang letak kat kangkangnya. diorang siap tekan tangan saye sampai saye dapat rasa apam diorang yang tembam tue. kakak Lizza cakap kat saya, diorang tak ada apa apa mahu bagi kat saya.

Diorang cuma blh bagi saye tubuhnya sahaja. diorang jg cakap diorang tak mahu duit saye krna diorang bukannya pelacur. diorang cuma mahu berterima kasih kat saya. Pelik jg saye dibuatnya.

Takkan krna saye belanja diorang makan tuu jer dahh offer saye tubuhnya. saye syak ini mesti krna lain. saye rasa diorang nii sebenarnya gersang selain hidup tertekan krna mana mahu jaga anak, mana mahu dapat duit mahu bagi makan anak, laki pulak tak balik balik.

Saye tolak tangan kakak Lizza and cakap saye tak ada niat buruk kepada kakak Lizza. saye ikhlas mahu tolong diorang masa kat restoran. Itu saja. kakak Lizza tarik tangan saye and saye pun terpaksa berdiri.

Diorang tarik saye masuk dlam satu lg bilik. dlam rumah tuu cuma ada 2 bilik saja. Bilik yang saye masuk tuu bilik anak anak diorang. saye nampak kain baju anak anak diorang bersepah sana sini.

Citer seronok Ramas Punggung Tonggek Bini Orang Novel berahi

Tak terurus langsung. diorang tarik saye sampai ke tengah bilik tue. kami berdiri saja. Lepas tuu kakak Lizza berdiri mengiring di depan saya. diorang letak tangan saye kat atas jubur nya.

Fuh mmg benar benar tonggek kakak Lizza tuu rupanya. Bila diorang dahh pakai kain batik lusuh tuu dengaan baju t, barulah saye nampak diorang mmg benar benar tonggek punggung nya.

Kakak Lizza cakap, diorang tak paksa kalau saye tak mahu ‘bersama’ dengannya, tapi diorang minta saye usap dulu jubur nya. saye yang macam berdebar debar masa tuu pun usap jugalah.

Montok benar punggung kakak Lizza. memanng empuk. Besar berlemak punggung nya. Tonggek pulak tue. memanng kena dengaan saiz badan diorang yang agak gempal tue. diorang tekan tekan batang butuh saye dengaan pinggulnya.

Punyalah empuk benar daging pinggul diorang. Berlemak sedap. Kena pulak tuu kain batik diorang mmg sendat benar dipakainya. Lama lama saye sendiri yang tak tahan. kakak Lizza buka seluar saye and saye biarkan saja.

Sampailah diorang pegang batang butuh saye yang dahh keras sangat masa tue. diorang rocoh rocoh batang saye and cakap kat saye supaya jangaan ingat diorang tuu wanita murahan krna buat benda tak senonoh tuu dengaan saya.

Diorang kata diorang buat benda tuu bukan krna duit. kakak Lizza tarik saye atas tilam and kita berbaring. kakak Lizza selak kain batik diorang. saye nampak apam tembam kakak Lizza yang berbulu.

Cerita syok Ramas Punggung Tonggek Bini Orang Cerpen seksi

  • Mulut apamnya dahh berair. saye naik atas badan kakak Lizza and diorang tarik butuh saye masuk lubang beranak diorang. saye henjut dari slow terus ke laju. kakak Lizza terkangkang menadah.
  • Kain batiknya terselak tinggi sampai ke pinggang. saye paut peha kakak Lizza yang besar tuu and saye henjut lg cukup cukup. Berhenjut saye atas body kakak Lizza yang berlemak tue.
  • Sedap gila. Walau pun lubang diorang dahh longgar tapi diorang punya sedap peluk badan empuk diorang tuu mmg benar benar best. Lepas tuu kakak Lizza mengiring. Lagilah saye tak blh tahan.
  • Pinggul berlemak diorang tuu nampak seksi sangat. saye henjut diorang sampai punggung diorang bergegar kuat. Air kakak Lizza jangaan cakaplah. Banjir besar butuh saye jadinya. saye tak tahan pulak.
  • Kakak Lizza tanya saye dahh mahu sampai ke. saye pun cakap jer la mmg saye dahh tak blh tahan sangat. diorang tolak perut saye sampai keluar butuh saye lepas tuu diorang menonggeng and diorang tarik butuh saye masuk punggung diorang.
  • Pergh! Tak pernah saye main punggung. Bila saye rasa butuh saye masuk dlam punggung kakak Lizza, punyalah sedap. Dahlah masa tuu saye mmg tengah tertahan tahan mahu terpancut. Sekali dua tolak tarik jer terus keluar memancut sperma saye dlam punggung nya.
  • Kakak Lizza siap kemut kemutkan punggung nya masa saye terpancut pancut tue. saye pam sperma saye sampai ke titisan terakhir. Sedap benar isi tubuh empuk diorang tuu dengaan sperma.

Masa saye mahu balik saye tanyalah kenapa baju kurung yang diorang pakai tadinya tuu nampak sendat and lusuh warnanya. kakak Lizza bagi tahu itu adalah baju kurung lamanya. nak beli baru tak mampu.

Selagi blh pakai diorang pakai walau pun dahh nampak sendat. saye cakap kat diorang, esoknya saye datang ajak diorang keluar utk beli kain buat baju kurung baru. diorang kata diorang tak ada duit.

Saye pun cakaplah saye tanggung semuanya termasuk harga tempah baju kurung tue. Kalau ada yang blh beli kat kedai terus lg bagus. saye tanya pendapat diorang kalau saye mahu baju kurung baru tuu ukurannya sama dengaan baju kurung lamanya yang nampak sendat bila diorang pakai.

Diorang kata diorang tak kisah. Lepas dari hari tuu saye pulak yang asyik teringat ingat kat kakak Lizza. isteri saye pun sedar jg kenapa saye asyik duduk termenung sorang sorang.

Saye masih belum sampai tahap gila angau. Sebenarnya saye masa tuu risau jg krna dahh berdosa berzina dengaan isteri orang. saye nii dahh la laki orang. Main punggung lg tue.

Risau juga. Tapi setan mmg kuat gila hasut saye pergi jumpa kakak Lizza. saye pun pergi rumah kakak Lizza. Nasib diorang ada kat rumah and anak anak diorang pun ada yang sekolah and ada yang pergi kerja.

Yang tinggal anak diorang yang bongsu dengaan diorang kat rumah. Bila saye masuk jer rumah diorang, saye dahh tak blh tahan tengok kakak Lizza. saye tengok anak diorang tengah tengok tv.

Cerpen lucah Ramas Punggung Tonggek Bini Orang Cerita syok

Saye pun tarik kakak Lizza masuk dlam bilik. saye peluk kakak Lizza and saye cium diorang. saye raba punggung diorang yang sendat dengaan kain batik tue. saye ramas punggung diorang yang empuk berlemak tue.

Lepas tuu saye pusingkan badan kakak Lizza, saye cium punggung diorang pulak. Bau bau masam kat kain batik lusuh di bahagian punggung nya buat saye makin stim. saye selak kain batik kakak Lizza and saye jilat celah punggung diorang.

Saye pun buka seluar, saye terus jolok butuh saye masuk lubang punggung kakak Lizza. kakak Lizza merengek sikit masa tue. saye pun apa lg teruslah henjut. Sempit benar lubang punggung kakak Lizza.

Krna masa tuu kita sama sama berdiri. Sedapnya peluk badan diorang yang gebu itu jangaan cakaplah. Bergegar punggung kakak Lizza saye hentam kuat kuat. saye buat macam tuu sampai saye terpancut dlam punggung nya.

Esoknya saye datang lagi. Waktu yang sama. kakak Lizza goreng sayur kacang yang saye bawak sambill punggung nya saye liwat sampai saye lepas kat dalam. memanng kerap jg saye bertandang ke rumahnya krna mahu bertenggek kat tubuh gebu diorang yang empuk tue.

Sekarang nii dahh setahun lebih tapi saye masih lg berhubungan dengannya. Lakinya masih kerja kontrak macam dulu and bagi peluang besar utk saye selalu memantat dengaan kakak Lizza. Masa isteri saye pergi kursus mmg pesta la utk saya.

Tak kira siang ke malam ke kalau saye mahu saye mesti datang rumah kakak Lizza. Kalau kat dlam rumah tak selamat krna anak anaknya ada, kite buat dlam kereta.

Cerpen blue Ramas Punggung Tonggek Bini Orang Kisah nakal

Bila balik tak sah kalau kain batiknya basah kat punggung. Selain main lepas dlam punggung yang sememangnya favourite saya, saye pun selalu jg main lepas dlam apam tembam diorang.

Daah tersedap sangat henjut body berlemak kakak Lizza yang empuk tuu saye selalu jg terlepas kat dalam. daah gian sangat tak kira apa pun. diorang tengah duduk berlunjur tengok tv pun saye selamba jer selak kain batik diorang, baringkannya and terus bertenggek kat kangkang kakak Lizza sampai terlepas dlam sambill peluk badan diorang yang sedap tue.

Krna tuu sekarang nii saye terpaksa kurangkan sikit krna kakak Lizza sekarang nii tengah mengandung 7 bulan. Sedap mmg sedap henjut punggung tonggek diorang yang makin menonggek krna mengandung tuu tapi kesian jg pasal berat diorang bawak anak saye dlam perut tue.

Bila saye cakap saye mahu buat diorang beranak setiap tahun diorang tak kisah pun. diorang cakap diorang akan beranak selagi boleh. Tak kisahlah anak saye atau anak laki diorang.

Yang penting duit RM500 yang saye bagi setiap bulan tak putus. Bulan lepas duit saye dekat RM10 melayang. Kemaruk dengaan punggung diorang yang makin tonggek punya pasal saye ambik cuti seminggu and tinggal kat hotel.

Isteri saye ingat saye pergi kursus. Tiap pagi saye ambik diorang ke hotel and tiap petang saye hantar diorang balik ke rumah. Ada la sekali dua saye ambik diorang balik ke hotel time malam.

Kalau siang diorang main dengaan saye pakai baju kurung. Biasanya baju baju kurung yang nampak sendatlah. Kalau malam pulak diorang pakai jer kain batik and berbaju t. Senang sikit kakak Lizza mahu bagi alasan kat anak anak diorang kononnya pergi berbual di rumah jiran.

Kat hotel kite masuk ke bilik dari parkinglah, jadi tak payah mahu lalu kat lobby. Takkan la saye mahu bawak makcik tuu dengaan berkain batik lusuhnya kat situ. Dari parking terus masuk lif.

Lepas tuu keluar kat tingkat bilik saye and terus ke bilik. kakak Lizza pernah jg suarakan keinginan diorang mahu jadi isteri saya. saye tak kisah kalau benar diorang mahu jadi isteri nombor 2 saya.

Umur kite pun tak jauh sangat bezanya. Setakat 6 tahun saja. Tapi yang saye malas krna anak diorang ramai sangat. Anak saye yang dlam perut diorang tuu saye tak kisahlah.

Saye lebih suka buat skandal macam nii saja. saye anggap jer la duit yang saye bagi tiap bulan tuu sebagai gaji diorang jadi tempat tsayang sperma saya. Manalah tahu esok lusa saye insaf ke jadi saye blh terus blah gitu saja.

Kalau dahh ada ikatan nii leceh sikit. Jadi, saye pun tak tahu saye akan terus bersama kakak Lizza sampai bila. Apa yang saye tahu kalau saye nak, on the spot saye terus dapat.

Kecuali kalau diorang period. Masa laki diorang ada pun saye kalau mahu selamba jer datang. Tapi tunggu kat jambanlah. diorang masuk jamban jer saye dahh ada kat dalam. Peluk cium dulu kasi panas lepas tuu diorang menonggeng, selak kain batik diorang terus masuk dlam punggung atau apam diorang.

Bila dahh puas, dahh penuh lubang diorang barulah saye balik. Camtulah ceritanya.

Read other stories..

--------------
Cerita isteri stim sundal, Ramas Punggung Tonggek Bini Orang, kisah melayu seks
Ramas Punggung Tonggek Bini Orang, and Kisah isteri seksi gersang, awek jepun cun, awek jepun cun, 2018, bohsia pantat gebu, ag ggh jkhy, Ramas Punggung Tonggek Bini Orang, bohsia sexy manja, and awek jepun cun, Cerita malay seks, Citer isteri stim sundal, bohsia pantat gebu, and Ramas Punggung Tonggek Bini Orang, bohsia pantat gebu