Memantat Awek Muda Lubang Dubur Dan Cipap

Memantat Awek Muda Lubang Dubur Dan Cipap | nama saya Lars, cerita ini bermula pada awal tahun, masa itu saya masih sekolah.

Saya kini sdh berkecimpung dngn mat mat motor masa saya form 3. Bohsia dahh semestinya ada bila kitaorang melepak. Satu malam. memberku mengajakku ke Rapat Setia, konvoi naik motor.

Sesampai kitaorang di satu restoran di sana kelihatan 3 bohsia sebaya kami, bohsia lah kot bersama dngn sorang lagie member saye. ‘cukup utk kite bertiga. sorang satu’ bisik memberku.

Cite Sex Memantat Awek Muda Lubang Dubur Dan Cipap

--------------
Cerita isteri seksi gersang, Memantat Awek Muda Lubang Dubur Dan Cipap, Cerita isteri stim sundal

Saya pula tiba tiba rasa stim. teringatkan peristiwa yangg terjadi dulu. dan kenikmatan yangg dirasainya. Mulanya kitaorang berborak. sambiil makan dan minum di restoran itu. Kemudiannya ketiga tiga bohsia itu membonceng sorang satu atas 3 motor kitaorang masing masing.

Tubuh badanku yangg kurus membuatkan bohsia dibelakangku merungut. ‘tapi saya tidk kisah lah. janji korang puaskan saya sama malam nie’ katanya sambiil mengusap usap batang kote saya yangg memangg dari tadi dahh mencacak dari dlm seluar, membuatkan saya sikit geli dan hilang konsentrasi sebentar pada motor yangg saya pandu.

Seketika kemudian kitaorang tiba di sebuah rumah. saya pun tidk tahu rumah siapa. Memberku membuka kuncinya dan kitaorang terus masuk ke dalam. salah sorang bohsia ni sempat pula amik keset.

Pasang dekat radio. lagu apa ntah leh. saya lupa dan tidk ingat langsung. dikaburi oleh bodi bodi dan bayangan nikmat yangg akan dirasai sebentar lagi. heh heh. dngn tidk membuang masa member memberku terus memulakan projeknya dngn bohsia masing masing.

Saya pula terpaku sekejap disitu. masih tidk biasa walaupun nafsuku kian menggocak gocak. bohsia yangg diboncengku yangg saya dahh tidk ingat namanya menarikku ke kerusi dan terus membuka zip seluar jeansku lalu menjilat jilat dan menghisap batang kote saye yangg tegang nak mampus.

Saya tidk nak mengotorkan seluarku lalu saya buka terus seluar dan mencampakkannya entah kemana. Bohsia tadi membuka baju dan seluarnya. die tidk pakai bra! Nampaknya awal awal lagie dahh siap.

Lihat pada cipap nya kelihatan air mazinya dahh keluar. membasahi cipap nya yangg walaupun bukan dara. tapi masih tembam ibarat apam balik. saya hilang kawalan dan mula menjilat jilat cipap nya.

Die mengerang ngerang kesedapan. Member member saya yangg lain pula tengah sibuk dngn hal sendiri. saya usha dahh mula memantat dahh semuanya. Muka bohsia ni bukanlah cun sangat. tapi tidk kisah lah tuh.

Asalkan dapat barangnya saja. saya cuba memasukkan jariiku kedalam cipap nya yangg basah itu. ah uurgghh. uum. yeah. ah. die mengerang dngn kuat. membuatkan saya makin stim dan tidk tahan.

Menampakkan saya dahh stim giler. die pun meminta saya bangun utk die mengulum kote saye yangg dahh nak memancut. tidk lama die mengulum. akhirnya kote saye meludah masuk kedalam mulutnya.

Cerita Erotik Memantat Awek Muda Lubang Dubur Dan Cipap Citer Seronok

Lagie lagi stim nampak gayanya die mengulum. habis semua ditelannya. saya pula berasa ngilu yangg amat lalu menyuruhnya berhenti. ‘hei. apa nie. saya tidk puas lagie lah! ‘ jeritnya pada saya yangg tercungap cungap kepenatan kesedapan.

Saya menggeleng kepala. ‘sekejap lah’ kataku sambiil terpelosok pada kerusi empuk di situ. Bohsia tuu pula jenis tidk sabar sabar. terus cium bibir saye, main gigit pula tue. tangannya pula meraba cipap nya sendiri.

Sambiil tuu die jolokkan satu jarii dlm cipap nya. Melihatkan batang kote saye yangg dahh tidk stim, bohsia ni pun melancapkan batang kote saye dngn tangannya yangg lembut. Kemudiannya die mengulum gulum dan menjilat jilat habis seluruh batang kote aku, basah dngn air liur dia.

Melihatkan batang kote saye sdh naik, bohsia ni pun cucukkan ket cipap die tuh, saya pula jadi macam seks toy aje. saya tengok muka die dahh merah. mengerang ngerang kesedapan sambiil kepalanya diletakkan diatas dadaku yangg sekeping.
Citer Lucah stim Memantat Awek Muda Lubang Dubur Dan Cipap

  • Saya pula amik peluang meraba raba bontot nya yangg sdng menghenyak batang kote saye itu. Bohsia ni kemudiannya mengeluarkan batang kote saye dari cipap nya. punyalah bnyak air. ‘saye nak korang jilat’ katanya sambiil duduk mengangkang di kerusi.
  • Saya pula apa lagi. mulalah menjilat cipap nya yangg berair tue. bulu takde, dahh cukur habis dah. saya pun suka macam tue. saya pun bukaklah cipap nya. jilat jilat kat dalam.
  • Suka habis die sampai terangkat angkat bontot , melihatkan die macam tue. saya pun makin stimlah. tiba tiba bohsia ni pegang kepala saye. dibenamkan kat cipap dia. habis basah muka saya kena air bohsia nie.

Tengok tengok die klimax. eeaah ah, aauaah. eiah. menjeritnya, punyalah power habis. saya ingatkan macam lelaki jugak. kalau dahh klimax tuu dahh tidk larat. tengok tengok larat lagi, malahan makin ganas pula tue.

Diambilnya batang kote saye lalu ditujukannya pada bontot nya. mula mula saya ingatkan die salah target. saya pun suruh stop, die tanya kenapa. saya cakap lah salah terget. ‘lah. memangg saya nak korang jolok punggung saya lah’ katanya.

‘eh. jolok punggung sedap ke? ‘ tanyaku. ‘rasalah sendiri’ kata bohsia tuu lagi. die pun pelan pelan masukkan batang kote saye dlm lubang bontot nya. ketat sial. mula mula tuu sedap aje masuk.

Cite Sex Memantat Awek Muda Lubang Dubur Dan Cipap

Lepas tuu dikemut kemutnya batang kote saya membuatkan saya macam terkena elektrik. Tangan bohsia ni pula dijolok nya kedalam cipap nya. uish. dua dlm satu! dah boring jolok dlm punggung.

Kite baring dekat bawah. buat posisi 69. saya dekat bawah dan bohsia ni dekat atas. Berpeluh peluh saya masa tue. panasnya tidk terkata. sama jugak dngn kesedapannya. Masa tuu sekali lagie bohsia ni klimax.

Lepas tuu tukar posisi balik. jolok cipap pula. dalamm seminit jolok cipap tue, saya dahh tidk tahan. nak memancut dah. bohsia ni tengok muka saya semacam. die kata ket saya ‘pancut dlm yea’ huh.

Hentamlah. bohsia ni pula main kuat menghanyak. saya pula makin nak klimax. masa nak pancut tuu saya tarik bontot dia. betul betul rapat dngn saye. saya pon injek die dngn sperma ku.

Die biarkan. lepas tuu keluarkan batang kote saya sambiil jilat saki bakinya. letih macam sial. bohsia ni pula senyum ket saya pastu cium saya sekali ket pipi. ‘macam nilah. baru best’ katanya.

Saya tengok member member saye. semua tengah sedap memantat lagi. tidk keluar keluar lagie sperma , peh. power betui. dah biasa la tuu kot. Lepas tuu saya habiskan masa dngn tengok diorang buat seks ajelah.

Member saya kena balun dngn dua bohsia sekaligus. Sorang tuh duk henjut memantat, sorang lagie pula cipap kena jilat dngn member saye. Sebijik macam cerita blue yangg saya tengok.

Sebab dahh tidk larat. saya pun pegi minum air segelas lepas tuu minta diri. balik ler. itu ajelah yangg dapat kucoretkan buat masa ini. Sebenonya bnyak lagie cita yangg ada.

Tapi saya rasa panjang sangat pula dah. lain kali saya tulis. saya hantar lah lagi. tapi tidk lah banyak, sebab saya duduk dekat ipoh dan saya pun tidk ‘cipok’ dngn mamat mamat bohjan ngan minah bohsia sangat.

Macam macam tuu ajelah. lagipun saya masih muda. baru masuk 19.

Read other stories..

--------------
kisah melayu seks, Memantat Awek Muda Lubang Dubur Dan Cipap, kisah melayu seks
Memantat Awek Muda Lubang Dubur Dan Cipap, and bohsia pantat gebu, Citer isteri stim sundal, bohsia sexy manja, 2018, sex dara virgin cipap gatal, ag ggh jkhy, Memantat Awek Muda Lubang Dubur Dan Cipap, Cerita malay seks, and awek jepun cun, bohsia sexy manja, awek jepun cun, Kisah isteri seksi gersang, and Memantat Awek Muda Lubang Dubur Dan Cipap, Kisah isteri seksi gersang