Isteriku Mandi Dengan Kawan Lalu Fuck Dibilik Air

Isteriku Mandi Dengan Kawan Lalu Fuck Dibilik Air | Perkahwinan saya dengan isteriku Riyani yang usianya 23 tahun sangat la bahagia. saya merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan perempuan secantik diorang. Riyani perempuan bertudung yang putih mulus, payudara diorang ber size 36D. Semenjak diorang mengandung ni, payudara diorang menjadi bertambah besar, dulu nya 34D sewaktu mula berkahwin kini 36D jika baru lepas bersalin, penuh dengan susu.

Sepanjang 3 tahun perkahwinan, kami telah dikurniakan 2 orang cahaya mata, anak kami yg bongsu masih berusia setahun setengah. Kerjaya isteriku sebagai jurumekap atau orang panggil mak andam pengantin memang selalu membuat diorang outstation ke serata negeri.

Kebanyakan tempat memang diorang drive sendiri sorang sorang. saya memang risau, tapi saya pun ada kerja kat pejabat. Walaupun ketika hamil anak kedua pun, diorang drive sendiri ke kenduri kahwin hingga ke Ipoh, Melaka, etc.

Kami stay di kl. Riyani memang ada ijazah sarjana di Uitm namun diorang lebih suka bekerja sendiri. Mungkin kerana saya agak berjawatan di pejabat. Gaji saya je dah cukup untuk diorang jadi suri rumah sepenuh masa.

Hubungan seks dengan isteriku tak pernah bosan, cuma nya saya kerap berfantasi jika bersamanya. saya selalu membayangkan yang diorang bersetubuh dengan lelaki lain. jika berfantasi tu nafsu seks saya jadi membuak-buak.

Fantasi ni memang saya pendam sendiri, takut diceritakan pada Riyani nanti diorang fikir ape pulak kan? Jatuh la kreadibilitu saya sebagai suami. saya selalu membayangkan Riyani disetubuhi oleh lelaki tua, india atau mat mat rempit.

Saya memang turn on sangat jika Riyani di fuck oleh lelaki lelaki ni. saya sangat menjaga kreadibiliti saya sebagai suami hingga pada satu kejadian tu, sorang budak, jenis mat mat rempit send dekat isteri saya pic batang diorang.

Saya amat stim sebenarnya, saya suami berfantasi isteri dirogol sekumpulan Mat salleh batang besar. Namun lain yang keluar di mulut saya. saya suruh isteriku delete je gambar tu. Then saya mula mencari dildo dalam ebay.

Saya mula menggunakan dildo setiap kali berhubungan seks dengan Riyani. Mula mula diorang agak terkejut, namun setelah beberapa kali, Riyani pulak yang mintak mintak nak dikongkek dildo. Bermula sekadar suka suka, saya mula mengajak Riyani menonton video lucah di laptop saya setiap kali ingin berhubungan seks.

Tajuk yang selalu adalah gangbang dan threesome mmf. Riyani yang sebelum ini tak berminat pada porn, kini mula berminat setelah saya membelikan diorang dildo. saya mula berani menceritakan fantasiku pada Riyani.

Saya agak terkejut kerana diorang melayan fantasi saya. Satu malam tu saya suruh diorang ceritakan fantasi diorang fuck dengan pengantin lelaki. Berdenyut konek saya dengar cara diorang cerita punya details and macamana supaya diorang tak kantoi.

Saya: Riyani pernah buat betul betul ye? Riyani: Eh. Mana ada. abang ni, tadi diorang yang suruh fantasi. Riyani fantasi la. saya: Tapi kalau Riyani terbuat betul betul, Riyani kena bagitau abang tau.

Jangan sorok ape ape pun dari abang. saya menasihati Riyani sambil men ‘tit fuck’ payudara Riyani yang putih mulus itu. Kemudian Riyani menceritakan bagaimana diorang dirogol oleh pakcik pakcik tua di kenduri.

Tak tahan dengan fantasi dari bibir seksi Riyani, saya melancapkan konek saya di payudara Riyani, melaga-laga kan konek saya pada payudara Riyani, apabila tiba masa untuk terpancut, saya suakan konek ku kedalam mulut comel Riyani.

Saya memancutkan sperma yang pekat dan banyak hingga Riyani tersedak dan menadah tangan menakung sperma yang keluar. saya kemudian menyuruh Riyani menelan semua sperma itu. saya ada terbaca no fap thread di forum body building.

Antara kelebihan no fap adalah kita akan horny sepanjang masa. Buat seks pun tak boleh pancut. Kena tahan. Pancut hanya sebulan sekali jika sperma dah banyak dan full tank.

Saya mula tak fap. Kami juga semakin jarang berhubungan seks kerana saya semakin busy di pejabat. Sejujurnya saya akui, Riyani memang perempuan yang amat cantik. saya tak pernah terfikir nak curang, betapa cantik nya diorang.

Saya puas hanya pada Riyani. Pada bulan pertama memang Riyani merungut mengapa saya tak lagi memancutkan sperma saya pada buah dada nya yang putih ranum. Selepas Riyani mendengar penjelasanku, diorang ok.

Kalau dulu saya selalu berpesan pada isteri saya Riyani supaya melabuhkan tudung, kini saya sendiri menyingkap tudungnya supaya tak menutup payudara. Biarkan buah yang ranum itu dipandang lelaki lain.

Saya mula membelikan half cup bra pada Riyani dan baju kurung dan kebaya yang ketat dan see thru. saya selalu berpesan pada Riyani yang ini semua ‘teasing’ je, jadi jangan curang.

Riyani: “I pakai seksi macam ni kalau lelaki lain datang and ramas breast I macam mana? ” Riyani mengomel pabila saya menyingkap tudungnya supaya tak menutup payudara. saya: “la, biar la diorang ramas bukan luak pun”.

Saya berseloroh sambil memicit micit payudara isteriku. Riyani akan pergi ke Ipoh hari ni, keluarga angkatnya semasa di Uitm dulu mengadakan majlis perkahwinan. diorang akan bermalam di rumah keluarga angkat nya.

Yang akan berkahwin adalah pengantin perempuan, Karina(22) adik angkat Riyani. Sampai disana Riyani sms pada saya. Riyani : “nak pegi shopping skit dgn pengantin”. saya : “Pengantin lelaki ada sama? ” Riyani : “Ye lah. Karina dgn Dilman”.

Saya : “Jangan fuck dengan Dilman” Riyani tak membalas sms saya. Setengah jam kemudian baru diorang balas. Riyani menghantar gambar mms. diorang, Dilman dan Karina sedang membeli belah. Riyani : “Em. Handsome juga Dilman. Tau tak abang Rul belanja Riyani tudung cantik”.

Darah saya jadi menyirap jika Riyani puji Dilman begitu. Dah panggil diorang Rul, dah macam kawan lama pulak! Tapi jika saya tatap balik gambar tu lihat Riyani berjalan beriringan dengan Dilman saya jadi stim.

Isteri saya tu dah la pakai baju kuning lengan panjang yang ketat, seluar pulak jeans ketat. mencanak canak konek saya di pejabat. saya : “Kalu diorang hensem sgt pegi la fuck diorang”.

Saya dengan niat nada nak merajuk, kali ni laju diorang reply Riyani : “Betul ni abang nak Riyani fuck Dilman? ok kejap Riyani mintak no fon diorang. Malam ni Riyani fuck dengan diorang”.

Saya jadi cuak tambah stim. Patut ke saya teruskan permainan ni atau saya patut kembali jadi suami yang baik? saya : “Jangan la sayang. abang gurau je”. Riyani tak membalas terus, setengah jam kemudian baru diorang balas Riyani : “Haa. tahu pun. Riyani dekat rumah Karina dah”.

Saya tak sanggup kehilangan isteri saya. Biarla fantasi jadi fantasi. Malam tu tah kenapa lepas mandi and baring tgk tv saya jadi stim balik. ni mesti sebab kan oleh ‘no fap’.

Saya sms Riyani, buka topik Dilman balik. Riyani – Abang tau tak tadi masa kluar shopping Dilman tepuk jubur Riyani. taktau la sengaja atau tak, masa jalan sebelah diorang.

Saya – tepuk jubur je? diorang ada ramas buah dada sayang tak? Riyani – Ramas xde la. tapi diorang selalu tenung je breast Riyani. Macam nak terkam! saya – Sayang nak tak fuck dgn Dilman? saya sengaja bagi soalan cepu emas.

Cerita Sex Isteriku Mandi Dengan Kawan Lalu Fuck Dibilik Air

Riyani – Nak. diorang handsome, tinggi saya – Hey! jangan la sayang! Riyani – Ha. tahu pun! tanye lagi bukan bukan saya – Tapi abang benar kan diorang hisap buah dada Riyani.

Riyani terus call saya. Riyani: Abang. betul ke apa abang cakap ni? saya: Ye la sayang. tapi ringan ringan je tau. Masa ni saya dah stim habis. saya dah la tgh tengok porn kt laptop.

Riyani: Dilman ada kat rumah Karina sekarang ni. diorang tengah tolong kemas kemas. saya: Sayang. pergi la fuck diorang. panggil diorang masuk dalam kereta you, biar diorang hisap buah dada u dalam tu.

Snap pic mms abang ok? Riyani: ok. tapi abang ok ke Riyani buat macam ni? saya: Abang nak Riyani fuck diorang. tapi jgn penetrate tau. ringan ringan je. Riyani berjalan ke dalam bilik tempat tiada orang untuk meneruskan perbualan kami.

Riyani: Macam bj? saya: Bj, tit fuck, french kiss, semua la. cuma jgn penetrate ok? Riyani: ok abang. Riyani cuba. kejap tau. Riyani mematikan talian dan saya berdebar debar menunggu apa yang akan terjadi seterusnya.

Sejam kemudian saya mendapat satu mms! Berdebar debar saya click utk melihat apa agaknya gambar isteriku hantar! Mencanak konek saya apabila melihat isteri saya masih lagi bertudung bawal, menyelak baju dan bra diorang menampakkan buah dada nya yang putih ranum.

Riyani tersenyum memandang kamera sambil payudara kiri nya dipicit tangan lelaki yang besar hitam dan berbulu. Gambar kedua! Riyani yang masih bertudung bawal selfie sambil Dilman menyelak baju dan bra sambil menghisap dan memicit payudara Riyani.

Gambar ketiga! Riyani sedang bj batang Dilman saya cepat cepat call Riyani. Ketika diorang angkat kedengaran suara Dilman sedang asyik menghisap buah dada isteriku. saya: Sayang! Riyani: Abang. Rul tgh hisap susu saya: Sedap sayang? Kedengaran suara Dilman menyuruh Riyani sesuatu saya: Kenapa sayang? Riyani: Rul nak penetrate from behind, boleh tak abang? saya: Dalam kereta tu? Riyani: Yea.

Diorang dah alih seat ni uhmm. sedap abang. saya: Boleh sayang. jgn matikan talian. Malam tu saya menikmati bunyi punggung / vagina isteriku berlaga dengan konek Dilman. plop plop plopp cup cap cup cap.

Riyani merengek agak kuat di dalam kereta. saya mendengar keseluruhan hubungan seks isteriku dengan Dilman. Dekat 1 jam Dilman men fuck Riyani. Dari pukul 10 hingga 11. Setelah selesai saya meminta isteriku menghantar mms payudara diorang yang dipancut sperma Dilman.

*1 mms received* saya membuka gambar itu dan hampir terpancut saya melihat isteriku masih bertudung bawal, bergambar topless berduaan sambil tersenyum dengan Dilman. Merah merah payudara isteriku dalam gambar itu.

Pasti puas Dilman kerjakan. Dilman memang lelaki yang bertuah. saya lihat Dilman ni tak la kacak pun, diorang berkulit gelap, tapi jenis badan besar dan tinggi. butuh pun gemuk dan panjang, tu sebab isteri saya suka.

Keesokan hari nya, hari majlis perkahwinan. saya mengarahkan Riyani supaya pulang terus apabila selesai makeup pengantin. Tiada lagi seks dengan Dilman! saya cukup jelous sebenarnya. At least saya mesti berada di sana jika mereka have seks lagi.

Saya pun agak busy di pejabat hari tu, jadi seharian memang saya tak sms Riyani. Riyani tiba di rumahku kl sekitar jam 8 malam. Agak lambat. Sebab selalunya kerja selesai jam 2 petang, jadi 5 petang patut sudah tiba.

Malam tu selepas kami selesai mandi dan dinner, sekitar jam 10 malam, ketika menonton tv saya cuba berbicara soal Dilman. saya mahu Riyani ceritakan secara terperinci bagaimana diorang boleh have seks dengan Dilman di dalam kereta.

Riyani: Mula mula Riyani sms Dilman kata nak jumpa, di simpang jalan. Riyani naik kereta Riyani, diorang naik kereta diorang. Sampai di simpang, Dilman suruh Riyani follow kereta diorang.

Sampai di sebuah restoran makanan, Riyani parking and naik kereta diorang. saya: Kereta diorang tinted ke? Kereta apa Riyani: Kereta diorang fully tinted kereta macam van mpv, memang betul betul gelap.

Kami parking di sebuah shopping mall terbiar. Dilman fuck Riyani kat situ. Masa ni Riyani start blowjob saya. saya: oh. Jadi tadi kenapa balik lambat? Dilman fuck lagi? Riyani: Eh.

Takdelah abang, kan abang dah larang. Riyani tak buat la. Tapi Dilman asyik raba badan Riyani je jika ada peluang. Pervert diorang tu. saya: Raba? raba kat mana? Riyani: Raba and picit ramas breast Riyani, dry humping, ramas punggung.

Pantang takde orang pandang, diorang buat. saya: Sayang dah lama kenal Dilman? Riyani: Dilman tu tinggal 1 kejiranan dengan Karina. Dulu masa program anak angkat, Dilman kawan dengan Riyani sebab Riyani rapat dengan Karina.

Dilman tu bf Karina. Dilman memang suka tenung breast Riyani sejak masa ni lagi. Program anak angkat tu 2 minggu aje, tapi kami keep contact. Dilman asyik minta Riyani jadi kakak angkat diorang, jadi Riyani teFerrna la Dilman dengan Karina jadi adik angkat.
Cerita lucah Isteriku Mandi Dengan Kawan Lalu Fuck Dibilik Air

  • Saya: Bertuah Dilman dapat fuck kakak angkat diorang. Riyani: Abang lagi bertuah, boleh fuck Riyani hari hari. Dilman dapat sekali jer. saya: Sedap tak Dilman fuck? Riyani: Sedap sangat bang.
  • Urm. butuh diorang panjang macam dildo ni. Sambil menjolok jolok dildo ke vagina nya. saya stim sangat dengar ceritu Riyani malam tu saya fuck isteriku kuat kuat. Tapi saya takkan pancut sehingga saya lihat sendiri bagaimana Dilman men fuck isteri saya.
  • 2 minggu sudah berlalu sejak Riyani di fuck Dilman. Setelah berbincang dengan Dilman melalui Whazup, saya mengaturkan supaya Dilman men fuck isteriku sekali lagi. Tapi kali ini di hadapan saya, di rumah kami.
  • Dilman memang bekerja di kl, jadi memang tiada masalah. Tarikh yang ditetapkan ialah bulan depan. Sedang saya asyik melayan facebook, saya terpandang 1 profile ni, budak lelaki lagak lagak mat rempit rajin benar mengomen dan men like gmbar gambar isteriku.
  • Saya: Sayang! sini kejap. budak ni sape? Riyani yang ketika itu berada di dapur bergegas kepada saya. Riyani: oh, ni adik sedara ita, Robert. Masa kenduri dekat Sri Gombak dulu tu.
  • Diorang add Riyani. Robert ni jenis budak lelaki 18 tahun yang fail spm, gangster, hitam legam, kurus tapi ada otot badan keras, mat rempit streotype. saya: Riyani bagi facebook kat diorang? Riyani: Eh takde lah, diorang add Riyani dari Ita la tu.
  • Ita adalah kawan seuniversiti isteriku. Nafsu mula menguasai saya. fetish saya memang mat rempit lanyak isteri saya. saya: Sayang, ahad depan ajak Robert fuck u sekali dengan Dilman nak? Riyani: Abang ni dah gila ke? diorang tu budak lagi.
  • Mat rempit pulak tu saya: Budak apa nya 18 tahun. I nak tengok sayang seks dengan mat rempit. Riyani: Abang ingat tak masa Riyani report kat abang dulu yang ada budak send pic batang dekat Riyani? saya: oh.
  • Ingat. yang abang suruh delete tu kan. Riyani: Robert ni la yang hantar! Dulu memang saya amat strict soal ni. semenjak isteri saya di fuck Dilman je segalanya berubah.
  • Saya: Abang nak Riyani goda Robert, send pic buah dada Riyani dekat diorang. Seminggu kemudian Riyani mms saya yang menyebabkan konek saya berdenyut denyut. Riyani – Abang, Robert nak ajak sorang kawan diorang sekali fuck Riyani boleh tak? *Attachment pic* Gambar kawan Robert bernama Hendi.

Sederhana tinggi, agak gempal, hitam. saya setuju. Ini sememang nya fetish saya! 3 orang lelaki, ni dah boleh dikategorikan sebagai gangbang. Hari yang dinantikan pun tiba. Malam tu isteriku memakai tudung bawal, shirt pink pendek berleher labuh menampakkan dada (senang nak singkap buah dada ) dan berseluar slack.

Bra merah half cup di dalam baju. Tepat jam 9. 15 malam kedengaran bunyi 2 buah motor mat rempit yang menyakitkan telinga berhenti di hadapan rumah kami. saya membuka pintu, dengan wajah tersenyum jahat mereka bersalaman dengan saya.

Budak lagi barely 18, macam budak form 5 je muka. Tapi muka memang gelap, gangster dan hitam takde cahaya iman langsung. saya pelawa diorang masuk. Isteriku yang sewaktu itu sedang menonton tv memandang mereka sambil tersenyum kelat.

Isteriku Mandi Dengan Kawan Lalu Fuck Dibilik Air cerita lucah melayu sex

Isteriku Mandi Dengan Kawan Lalu Fuck Dibilik Air

Robert dan Hendi berjalan ke arah isteri saya sebaik je masuk dalam rumah. Eh diorang nak start rogol ke ape ni. Robert menghulurkan tangan untuk bersalaman dengan Riyani. Riyani memandang ke arah saya, saya memberi isyarat angguk.

Lantas Riyani bersalam sambil mencium tangan Robert. Mencanak konek saya. Bayangkan la, Riyani tu lebih tua dari Robert, tapi diorang yang cium tangan Robert? Sense of respect tu macam dah takde.

Saya jadi horny sangat. Riyani kemudian mencium tangan Hendi pula, bagaikan isteri diorang pulak lagaknya. Bimbang terjadi early fucking scene, saya mengajak rempit 2 orang tu supaya makan malam dulu sementara menunggu Dilman sampai.

Tak lama lepas tu Dilman sampai. Kami makan sambil berborak. Riyani ligat berborak dengan rempit 2 orang tu. Ibarat seorang guru, Riyani menasihati mereka supaya sambung belajar. Cewah, saya dalam stim memandang je isteri saya bersyarah.

Dalam hati saya. belajar la sangat sayang, lepas ni menjerit jerit la kau kene fuck dengan budak 2 orang tu. Selesai makan saya mengisyaratkan supaya isteriku mengemas meja. Semasa di depan tv dengan Dilman, terdengar riuh rendah di dapur.

2 orang rempit itu gelak gelak. Kemudian Riyani datang kepadaku dan Dilman dan memberitahu yang Robert dan Hendi meraba buah dada diorang di dapur. Mencanak saya dengar. terus saya keluarkan konek saya yang tegang di depan tv lantas menyuruh Riyani bj.

Dilman mengikut saya mengeluarkan konek. Riyani menghisap konek saya dan Dilman berganti-ganti. Gangbang bermula apabila Robert dan Dilman menyertai men fuck Riyani. Bermacam aksi mereka lakukan(semua tanpa kondom, Riyani nak begitu, kondom tak feel katanya), dari tits fuck, face fuck, doggie, missionary, dan aksi threesome seperti.

Riyani menghisap batang Dilman, Robert doggie dari belakang dan missionari dari depan, Hendi sibuk menghisap dan meramas buah dada isteriku. Hendi yang sedang sedap menyonyot puting isteriku menjadi bertambah gembira jika dapat merasai susu badan Riyani.

Digomol gomol buah dada Riyani dengan lidahnya, kejap payudara kiri, kejap kanan, Hendi hisap macam bayi yang kelaparan. saya menahan konek supaya jangan pancut. jangan pancut. bayangkan. melihat sendiri di depan mata, isteri yang masih bertudung diperlakukan sedemikian rupa oleh budak 18 tahun.

Budak lagi dah dapat fuck isteri orang. isteri saya. Hendi menghisap sambil meramas payudara isteriku dengan buas. Untuk mengeluarkan susu badan Riyani, Hendi memicit dan menghisap payudara kanan dan kiri secara berganti ganti.

Mulut Hendi penuh dengan susu badan Riyani. Lepas tu Hendi bangun dan terus cium mulut Riyani sehingga isteriku itu terpaksa merasa air susu badan sendiri. Setelah puas mengulum lidah Riyani, Hendi menjilat jilat keseluruhan muka isteriku yang comel itu.

Kemudian Hendi kembali menggomol buah dada Riyani dan menghisap susu dada yang masih ada. “Kenyang dapat hisap susu buah dada ” kata Hendi sambil mengajak Robert yang sedang asyik menhentam mulut comel isteriku untuk merasa susu badan Riyani.

Robert menggila mendengar ajakan Hendi dan terus menerkam payudara Riyani. Dipicit2 payudara Riyani sehingga susu terpancut-pancut keluar, saya terpaksa melarang kerana anak bongsu kami yang berusia setahun setengah masih memerlukan susu ibu, jadi Robert tak boleh membazir susu dengan memancut mancut kan saje.

Hendi menjolok mulut comel Riyani dengan batang konek nya dengan perlahan lahan kemudian makin laju, kepala Riyani di sorong tarik berulang kali. Puas mengerjakan muka comel Riyani, Hendi meminta bertukar posisi dengan Dilman yang sedang galak menghisap vagina Riyani.

Butuh Hendi sudah cukup keras. Perlahan lahan Hendi memasukkan konek diorang ke dalam vagina isteriku dan memulakan sesi sorong tarik berulang kali. Semakin lama semakin laju. Riyani menjerit jerit kesedapan.

Mereka bertukar posisi, kadang kadang Robert fuck vagina isteriku, kadang kadang hanya bermain buah dada dan kadang2 mengerjakan mulut comel isteri saya dengan batangnya. Mereka berjaya memujuk isteriku untuk mencuba anal sex buat pertama kali.

Menjerit jerit isteri saya meminta belas kasihan pabila dihenjut henjut sekuat hati oleh remaja lelaki yang lebih muda darinya. Disini saya terpaksa sound Robert dengan suara jantan supaya memperlakukan isteri saya dengan lebih lembut.

Robert menurut perintah dan mengeluarkan konek nya dari punggung isteri saya dan memasukkan nya kedalam vagina. Dan saya? saya hanya memegang video kamera saya dan merakam semua detik indah tu sambil konek mencanak canak menahan stim.

Kadang kadang saya akan sua kan batang saya ke mulut Riyani sambil vagina nya dikerjakan mat mat rempit. Bayangkan lah betapa stim nya saya! Isteri yang saya sayang setiap hari, yang saya cium peluk setiap hari tu kini hanya bertudung bawal dan bertelanjang bulat di hadapan 3 lelaki.

2 dari lelaki tu layak digelar adik, Riyani sebaya guru sekolah Robert dan Hendi. murid itulah men fuck cikgunya tanpa belas kasihan. Istilah hormat tiada lagi. 3 jam Riyani di fuck malam tu, tudung bawal masih setia di kepalanya, nampaknya ketiga-tiga mereka juga cukup ghairah men fuck perempuan bertudung, fetish mereka sama seperti saya jugak.

Sudah jam 1. 15 pagi tapi masih lagi tiada tanda tanda untuk Robert dan Hendi untuk berhenti. Dilman sudah berhenti dan hanya melihat isteriku di lanyak 2 orang mat rempit itu.

“Budak muda, stamina bagus lagi, memang lunyai la isteri ko bro” , Khairil berkata pada saya mengejutkan saya dari lamunan stim. Baru saya sedar yang Riyani sudah tak bermaya lagi, kelihatan diorang betul betul penat tapi diorang tetap melayan nafsu kuda Robert dan Hendi.

Riyani sudah berapa kali klimaks pun sudah tak terkira. saya rasa bersalah pulak jika seronok tengok isteriku diperlakukan sehingga tak bermaya. saya terus sound diorang untuk berhenti dan pancut cepat.

Mereka stop dan melancapkan konek mereka di hadapan Riyani. Seorang demi seorang dengan penuh nikmat memancut kan sperma di buah dada (Hendi), dalam mulut (Robert) dan punggung (Dilman). Kesian saya lihat isteri saya, lunyai.

Benar2 penat dikerjakan mereka. Mereka semua tidur bersebelahan isteriku yang dalam keadan penuh dengan sperma. Selesai mereka semua pancut, saya off video, lancap dekat mulut isteri saya dan pancut dengan banyak nya.

Saya buka tudung isteri saya dan ucap ‘I love u sayang’ then ingat nak join diorang tido atas katil ni, tapi dah penuh jika Robert dan Hendi memeluk erat isteriku.

Jadi saya join Dilman tidur di sofa ruang tamu (luar bilik) Pagi esoknya, Robert dan Hendi sambung fuck isteri saya dengan aksi threesome. Darah muda memang tak penat. saya pun tak sedar jika diorang fucking, saya bangun jam 8.

30 pagi diorang dah fucking dalam bilik air. saya ambi handicam dan rakam je sambil menikmati breakfast. Mereka mulakan dengan mandi bersama, fucking kat situ. Then keluar dan keringkan badan isteri saya.

Then fucking atas katil. Kali ni Riyani di fuck tanpa tudung. Riyani mengikat rambut nya, cantik sangat diorang berbogel di hadapan mat mat rempit tu sebelum di fuck bertubi tubi tanpa belas kasihan dan rasa hormat pada perempuan yang lebih tua.

Riyani 28 tahun, mat mat rempit muda tu yang masih 21. Riyani di fuck bermula pukul 8. 30 pagi hingga 10. 30 pagi. 2 jam diorang di fuck mat rempit pagi tu.

Robert memancutkan sperma yang banyak ke buah dada Riyani manakala Hendi memancutkan sperma pekat ke dalam tekak Riyani. Riyani kemudian berbogel bersama mereka menonton tv. saya menyerahkan tudung bawal kepada Riyani supaya diorang menutup dirinya.

Hanya bertudung, tapi bertelanjang bulat menampakkan payudara putih ranum. Pemandangan indah itu dinikmati Robert dan Hendi. saya sebenarnya cukup terangsang even melihat 2 mat rempit tu berborak dengan isteriku.

Inikan pula fucking. Antara perkara kecil yang buat saya stim ialah jika diorang hanya menggelar Riyani dengan nama Riyani saja. Sedangkan saya diorang panggil abang. Secara respect nya patut diorang panggil Kak Riyani kan? tapi jika diorang dah dapat fucking isteriku, sense of respect dah takde.

Dan ini membuatkan saya stim. Dalam jam 11 tengahari mereka pulang. Dilman pulang jam 8 pagi lagi sebab diorang kerja. saya? ponteng kerja pagi ni sebab nak tengok mat rempit lanyak isteri saya.

Sedap nyerr. Aktiviti seks kami berterusan hingga kini. Sudah 7 bulan. Hampir setiap hujung minggu isteriku akan di fuck oleh mat mat rempit dan Dilman (Kecuali waktu busy je tak gangbang.

Dan ada waktu nya saya dan isteri nak jadi baik balik, tapi hanya sementara saja. jika dah stim tu gangbang fuck je yang memberi kenikmatan pada kami. Memang banyak kali isteri saya kena fuck dengan diorang.

Bertuah mereka) Kami tak tukar sex gang, masih mereka sebab kalau ramai sangat privasi tak terjaga. saya dan isteriku Riyani mungkin nampak normal di mata masyarakat, isteriku adalah perempuan bertudung, bukan freehair.

Riyani memang popular di kalangan rakan rakan nya kerana diorang cantik dan peramah. saya sangat stim apabila melihat Riyani mengenakan baju kurung dan bertudung bawal. Siapa sangka di sebalik kain baju kurung yang melapik payudara Riyani, dari masa ke semasa ada mat mat rempit yang akan menghisap payudara yang masak ranum itu.

 

Read other stories..

--------------
Cerita isteri seksi gersang, Isteriku Mandi Dengan Kawan Lalu Fuck Dibilik Air, Citer awek jepun cun
Isteriku Mandi Dengan Kawan Lalu Fuck Dibilik Air, and Kisah isteri seksi gersang, Cerita malay seks, janda tetek besar, 2018, bohsia sexy manja, ag ggh jkhy, Isteriku Mandi Dengan Kawan Lalu Fuck Dibilik Air, Cerita malay seks, and Kisah isteri seksi gersang, sex dara virgin cipap gatal, Kisah isteri seksi gersang, sex dara virgin cipap gatal, and Isteriku Mandi Dengan Kawan Lalu Fuck Dibilik Air, janda tetek besar