Cipap Tembam Gadis Remaja #2

Cipap Tembam Gadis Remaja #2 | Nikky melepaskan tangannya lalu terserlah cipap nya yang tembam memutih dengann bulu bulu jarang yang blh dikira, alor rekahannya memerah dengann biji kelentit terletak elok diatasnya.

Aku terus menarik kudup kelentitnya untukk melihat keseluruhan suis berahinya, bijinya agak panjang jg maklumlah. konek ku terus mencanak naik tersenggut senggut dan tanpa disuruh Nikky terus mengusap manja sambill berbisik “Your dick is fat and long not like daddys. short” “How can a huge thing like yours can penetrate women cipap without pain?”.

Nampaknya rasa mahu tahu begituu tebal dihati Nikky lalu sambill menggosok gosok badannya aku berkata “Uncle have two wives but none of them run away bila tengok uncle punya malah mereka suka dan mahu selalu merasa konek uncle ni. kalau Nikky suka blh cuba nanti tapi uncle tak mahu paksa”.

--------------
Citer awek jepun cun, Cipap Tembam Gadis Remaja #2, Cerita isteri seksi gersang

Nikky merebahkan kepalanya lalu ku sambut dan kita bercium sepuasnya sambill meneruskan mandian kitorang. aku mengeringkan badan Nikky sambill meminta ia berpakaian dan aku menyusul di belakangnya ke arah bilik masing masing.

Cerpen blue Cipap Tembam Gadis Remaja #2 Novel nakal

Aku cume memakai boxer dom bila Nikky memanggil aku ke biliknya, rupanya ia meminta aku membantunya mengeringkan rambutnya sambill ia menyapu sedikit bedak di pipinya, ia cume memakai bathrobe tanpa mengikat tali di pinggangnya.

Aku jadi tak tahan lalu ku pusingkan badannya menghadapku dan tanpa berkata apa apa Nikky mencium bibirku dengann rakusnya. aku mencempungnya lalu membawanya ke bilikku kerna katilnya lebih besar jadi lebih senang kalau mahu berjuang dengann dara pingitan sorang ni.

Pakaiannya daah terlucut habis sambill tangannya merangkul pangkal tengkukku, “Uncle do it to me but please be gentle cos I am still virgin takut koyak rabak my pussy nanti” “Dont worry my dear I know what to do. sure Nikky mahu lagii nanti bila kena uncle punya”.

Kita bergomol sakan dengann saling menjilat tubuh masing masing pandai gak anak dara nii beromen, kita berpusing lalu melakukan 69 cipap nya habis lencun ku kerjakan dengann biji kelentitnya daah memerah menerima hisapan dan jilatan lidahku entah daah berapa kali ia climax aku tak pasti hnya mulutnya yang kecil tuu tak dapat menerima kemasukan batang konek saya yang daah membesar serta memanjang ke tahap maksimum tersedak sedak Nikky menggagahi tojahan batang konek saya dlam tekaknya.

Aku berhenti lalu membaringkan dara ini jubur nya ku alas dengann bantal kecik sambill melapikkan tuala putih di bawahnya. Kedua dua kakinya dilipatkan lalu ku sandarkan pada badanku aku membawa kepala konek ku mengusap ngusap biji kelentitnya; mulut cipap nya yang masih tertutup rapat agaknya ia takut lalu menyepit lubangnya tapi lurahnya daah lencun dengann air pelicin yang membasahi hingga ke lubang jubur nya.

“Uncle akan mulakan kalau Nikky rasa sakit tolak dengann kaki ke badan uncle ye”. Ia cume angguk samada ia faham atau tiidak aku tak tahu. aku menguakkan labia majoranya lalu meletakkan kepala konek ku dimulut salur cipap nya sambill menekan nekan halus dan perlahan kepala konek ku membelah laluan sempit Nikky buat pertama kalinya sedikit demi sedikit hingga sampai ke kulipis daranya, Nikky tersentak sambill membuka matanya bila merasa konek ku daah menyentuh selaput daranya.

Aku menghadiahkan sebuah senyuman sambill mengucup pipinya “I know you can do it” Kataku, ia cuba membalas senyumku tapi jelas terbayang kegusaran di wajahnya. aku menarik semula konek ku lalu meletakkannya betul betul dicelah alor yang menunggun tembamnya lalu ku henjut masuk dengann agak keras, kepala konek ku menyelinap masuk memecahkan kulipis daranya, Nikky yang terkejut tiba tiba jer cuba bangkit berpaut pada tanganku “Sakit uncle its so painful yours too big for me please stop uncle. please” aku menarik keluar konek ku tapi sebaik jer kelegaan datang kepadanya sekali lagii aku menekan dengann keras dan berderut rasanya konek ku menyelinap masuk sampai ke dasarnya terjungkit jubur Nikky menahan kemasukan batang konek ku, ia memandangku sambill merambu air matanya menahan pedih cipap nya yang terpokah buat kali pertama.

Aku memangku kepalanya sambill mendakap erat ke dadaku dengann batang konek ku jauh terbenam dlam lubuk cipap nya yang menyepit kuat sebagai menghalang kemaraan konek ku malangnya kepala konek ku dahpun mencecah batu meriannya, perlahan lahan aku mula menggerakkan konek ku keluar masuk sedikit demi sedikit si Nikky daah mula tenang kakinya ku turunkan agar mengangkang dengann lebih selesa untukk menerima tojahan padu konek ku sebentar lagi.

Tanpa menunggu lebih lama lagii aku memulakan adegan sorong tarik sepenuhnya yang walaupun pada mulanya terasa berat bagaikan di gear pertama bahana ketatnya lubang dara nii tetapii koi koi ia mula memberi ruang untukk batang konek ku bergerak dengann selesa dan licin.

Akupun bungkas sauh terus melayarkan bahtera di awal malam itu, bersiul siul mulut Nikky menahan tojahan demi tojahan dan asakan demi asakan batang konek ku yang daah membesar padu “Sedap uncle. sedap sungguh fuck me. fuck me real hard” Terdengar rintihan Nikky sambill badannya menggeleding menahan kesedapan yang kini mula membakar setiap urat dan liang romanya.

Badannya habis berpeluh malah bulu roma di lengannya jelas berdiri bagaikan orang kesejukan, aku menghayun semakin laju sesantak yang mampu diterokai konek ku hinggalah tiba tiba ia memelukku dengann cukup kuat sambill kemutan liang cipap nya mencengkam batang konek ku “Ah. I am cummin. cummin oh sedapnya uncle sedapnya” Ulangnya bertalu talu dan aku membiarkan perempuan muda ini menikmati climax sulung batang konek yang terendam jauh dlam lubang cipap nya.

Nikky membuka matanya sambill tersenyum meskipun dahinya masih berkerut antara kenyataan dan mimpi. “Begini rasanya ya uncle, first the pain that almost knock out me than followed by this feeling. ohh uncle you are so wonderful”.

Aku cume angguk sambill memusingkan badannya mengiring sambill memulakan tojahan sekali lagi. “Ahh. this one so full uncle please be gentle” rayu si Nikky, memangg main mengiring masuknya lebih dlam tapi nikmatnya jg bertambah aku menekan masuk setakat yang blh dan mula melajukan tusukan demi tusukan tak lama si Nikky climax lagii walaupun datangnya kali ini lebih kecil berbanding yang tadi.

Badan kita daah habis lencun dengann peluh yang jatuh berbiji biji kebetulan aircond dlam bilik memangg tak ku pasang untukk menambahkan sensasi bersenggama dlam suhu bilik. “Nikky masih blh bertahan lagi” tanyaku die cume mampu memandang lalu ku balikkan badannya secara doggie dan balun lagii hingga tertiarap perempuan muda nii menahan hentakan.

Novel lucah Cipap Tembam Gadis Remaja #2 Novel sex

Aku menelentangkannya semula sambill berbisik “Uncle mahu Nikky cuba dayung sekali lagii and we can cum together try your best and give me the big one”. aku menopang sebelah kakinya sambill berdayung perlahan lahan aku dapat merasakan si Nikky cuba mengikut alun dayunganku dan bersama sama belayar sekali lagi, aku mempercepatkan dayungan sambill mengangkat sedikit jubur nya, nafas Nikky kembali kencang dengann mulutnya berdesis sekali lagii aku tahu die akan climax bila bila masa jer lalu ku tojah sekeras mungkiin dlam dalam dan panjang panjang supaya ia benar benar mengalami keseronokan bersenggama bagai mereka yang daah berumahtangga.

Si Nikky cuba membalas dengann memberikan kemutan kemutan kecil yang beralun alun getarnya setiap kali batang konek ku menojah masuk, aku mendakap badannya kemas kemas membiarkan kakinya membelit pundakku lalu ku benamkan sedalamnya batang konek ku terus crit.

Crit. critt sperma ku memancut ke dlam lubang cipap perempuan muda nii hingga bergegar badannya menahan gelombang berahi yang ku lepaskan tambahan pula daah lebih tiga hari aku tiidak menyentuh cipap bini biniku memangg ku simpan untukk ku lempiaskan buat si Nikky.

Perlahan perlahan ku lepaskan tubuhnya yang daah lembik tak bermaya terkapar cume nafasnya jer yang turun naik sambill tuu aku menarik keluar konek ku yang daah separa kendur, lubang cipap nya terbuka sambill sperma yang baru ku pancutkan meleleh keluar menuruni lurah jubur nya lalu jatuh ke atas tuala yang ku lapikkan di bawah jubur nya.

Aku mencium dahinya tanda terima kasihku ia membuka matanya sambill membalas ciuman di bibirku, kita terbaring keletihan dan terus hanyut. Sebaik terjaga aku merasakan sangat lapar kerna seharian masih belum pekena yang heavy lagii hnya konek jer yang daah dapat habuan tapi perut dak lagi, aku menggerakkan Nikky agar bangun die terpisat pisat mengesatkan matanya sambill cuba menutup tubuhnya yang bolen seratus peratus tapi “Tak payah cover anything Nikky cos uncle have seen all of it indeed” tambahku lagii “Cepat bersiap kite kena makan sikit nanti tak larat pulak”.

Citer syok Cipap Tembam Gadis Remaja #2 Novel rogol

  • “What do you mean tak larat uncle. Im still young and full of energy. may be on your side Im not so sure” hantu betul budak nii ke situ pulak fikirnya bentak hatiku.
  • “No Im not talking about mainlah itu kejap lagii kite blh sambung balik tapi kalau tak makan macamana mahu main lama lama” terus aku cempung perempuan muda tuu ke bilik air dan suruh die bersihkan badannya yang berbau sperma dan peluh.
  • “By the way uncle mahu tanya sikit. tadi uncle pancut kat dlam tak apa ke nanti buncit pulak perut tuu baru padan muka” soalku “No problemlah uncle Im now on a safe side. kalau tak tentu uncle tak dapat punya” sambill die tertawa menampakkan giginya yang cantik.
  • Stlh bersiap kita terus menaiki buggy yang sengaja ditinggalkan sebuah terus menghala ke Coffee House membuat pesanan dan makan, aku lihat si Nikky nii makan begituu berselera agaknya lapar sangat hingga habis licin pinggannya tak bersisa kalau ikut pesan orang tua perempuan yang tak membazir makanan seperti si Nikky nii elok sangat dibuat bini kaya raya kome nanti.

Selesai makan kita kembali ke villa, aku menikmati cigar Daviddoff bila Nikky membawa secangkir kopi hitam bersama segugus anggur sambill aku menghembuskan asap cigar perlahan lahan si Nikky menyuapkan anggur sebiji sebiji ke mulutku aduh nikmatnya rasa kalaulah die nii daah habis bersekolah mahu aku meminang kat tokeh untukk jadi biniku sorang lagi.

“Uncle mind you I tanya soalan. do you think Im pretty enough to be someone wife?” “Why?” Tanyaku balik “Dead sure you are pretty enough. malah more than pretty you have everything. you know like anak orang kaya pandai pulak tuu heh. susah jg mahu cari calon husband nanti” aku mengusik Nikky.

“But I have someone in my mind but die nii so difference kalau mahu compare with my self” Jelas si Nikky lagii “So Nikky cakap jer kat uncle nanti uncle kasi tau tokeh pilihan hati Nikky die mesti dengar cakap uncle”.

Si Nikky datang menghampiriku sambill memeluk leherku “Masalahnya orang tuu ialah uncle sendiri” aku pura pura terkejut “Unclekan daah tua tak sesuai untukk Nikky” “Tapi bolehkan uncle you masih handsome and benda you tuu masih kuat lagikan. bolehlah uncle” Rayu Nikky.

“Okay but Nikky must promise to finish your study with flying colours. so I will reserve a place for you. and one more never to flirt around must take care of yourself” aku bertegas.

Citer blue Cipap Tembam Gadis Remaja #2 Cite ghairah

Mendengarkan itu sekali lagii ia mencium bibirku lalu kita berkucupan semula dengann penuh nafsu sambill perlahan lahan bergerak ke arah bilik tidur semula. Tanpa bannyak bicara kita terus bertelanjang bolen sambill bergomol sekali lagi.

Kakinya berjuntai di birai katil dan aku terus menikam masuk batang konek ku ke dlam liang cipap nya dengann sekali henjut sampai ke dasarnya. Nikky terangkat lagii jubur nya agaknya masih ada saki baki sakit yang dirasainya tapi tak lama die terus menerima dengann air pelicinnya tumpah membasahi alor yang merekah memudahkan pergerakan keluar masuk batang konek ku berdecap decup rasanya cipap muda si Nikky ni.

Aku melipatkan kedua dua kakinya sambill meminta ia memaut kakinya sendiri dlam posisi ini kedua dua lubang cipap dan jubur berada dlam kedudukan yang mudah untukk dipacu sepuasnya. aku meneruskan mengasak lubang cipap nya sambill melumurkan air pelicin pada mulut lubang jubur nya pula.

“You want to fuck my anal uncle?. if so please be gentle your cock so huge and my anal so small” bimbang jg si Nikky nii takut koyak lubang jubur nya yang comel tuu “I will do it slowly so very slowly. takanlah I mahu rosakkan my future wife” aku memujuk.

Kisah rogol Cipap Tembam Gadis Remaja #2 Kisah lucah

Aku terus mencabut keluar konek dari lubang cipap nya dan perlahan lahan menlendat pembukaan jubur nya. “Nikky sayang tahan sikit ye kalau sakit tapi kalau sakit sangat cakap tau” Tambahku lagi.

Seraya itu aku menekan masuk perlahan lahan bila ku pastikan sudahh cukup licin jubur nya untukk menerima kepala konek ku yang daah kembang tu, lama jg aku mengulit barulah Nikky melepaskan kawalan bagi membolehkan kepala konek ku menjenguk masuk buat pertama kali dan terus aku tekan sedikit lagii hingga melepasi hasyafahnya.

Mulut si Nikky ternganga sambill menahan kemasukan kepala konek ku “Sakit uncle lebih sakit dari my pussy so please uncle” aku tak menjawab cume angguk dan mengeluarkan semula kepala konek ku, agak tercohong jg lubang jubur Nikky sebelum merapat semula.

Sekali lagii aku mencuba membenamkan kepala konek ku lalu ku tekan dan tarik secara kecilan untukk membolehkan si Nikky memberi ruang kemasukannya sambill tanganku mengurut ngurut jubur nya, sekali jer ia melonggar terus aku menekan keras memasukkan lebih dlam batang konek ku.

Nikky terjerit kesakitan dan hampir jer melepaskan kakinya tapi sempat ku tahan so sebelum ia bertindak sebaliknya aku menghuja sekali lagii hingga santak tak blh masuk lagi, Nikky makin kuat tangisnya tapi aku daah tak peduli lagii terus jer memainkan keluar masuk batang konek ku.

Ketatnya tak blh mahu cakap maklumlah daah le pertama kali iapun dlam rela tak rela jadi tambah menyempitkan lagii laluan. aku meneruskan dayungan sementara esakan si Nikky kian reda sambill ia memandangku, aku mengenyitkan mata tanda ok dan die membalas dengann senyuman yang gusar, air matanya ku seka sambill ku kucup bibir dan pipinya.

Kelegaan itu membuatkan aku didatangi gesaan pancutan mani yang menghampiri lalu tanpa berkata apa apa ku pacu Nikky sungguh sungguh sampai terdengik dengik ia menahan paluan demi paluan. aku meniarapkan terus tubuhnya dan dengann membelitkan kakiku pada kakinya yang terkangkang luas ku tusuk sedalam mungkiin lubang jubur nya lalu semburan demi semburan sperma ku terhambur dlam lubang jubur nya yang hampir relah ku kerjakan.

Nikky menggigit bucu bantal menahan asakanku yang bertubi tubi tuu dan kalau tiidak tentulah jeritannya kedengaran membelah malam di pinggir hutan berkenaan. aku mencabut keluar batang konek ku dengann kelelahan yang memanjang si Nikky berpusing lalu perlahan lahan mengurut batang konek ku sambill menjelirkan lidahnya mengambil saki baki sperma yang masih melekat di hujung mulut konek ku.

Smbil tuu ku lihat pehanya basah akibat lelehan sperma yang keluar, Nikky terus mengulum konek ku sehingga benar benar kendur barulah ia melepaskannya. “I love you uncle. love you so much” dan kita berdakapan hingga tertidur

Read other stories..

--------------
kisah melayu seks, Cipap Tembam Gadis Remaja #2, janda tetek besar
Cipap Tembam Gadis Remaja #2, and Kisah isteri seksi gersang, bohsia sexy manja, Cerita malay seks, 2018, janda tetek besar, ag ggh jkhy, Cipap Tembam Gadis Remaja #2, Citer isteri stim sundal, and Kisah isteri seksi gersang, janda tetek besar, bohsia pantat gebu, Kisah isteri seksi gersang, and Cipap Tembam Gadis Remaja #2, Cerita malay seks