Cipap Tak Berbulu Dihisap Lelaki Lain

Cipap Tak Berbulu Dihisap Lelaki Lain – Pada jam 10 malam ketika aku sedang bekerja sebagai jururawat, aku menerima panggilan yanng tidak dikenali. “Abang Ilman” jawab suara itu. “Oh Abang Ilman. Abang Ilman ada di mana? ” soalku. “Ada di bandar. Jamal ada di rumah? ” tanya Abang Ilman.

“Jamal ada di Kuala Lumpur. Pasal apa? ” soalku semula. “Cadang nak tumpang tidur di rumah, ” kata Abang Ilman. “Marilah. Noor kerja sekarang ini di hospital. Setengah jam lagi baliklah. Abang Ilman tunggu di 7 eleven nanti Noor jumpa Abang Ilman di sana, ” kataku.

Tepat jam 12 aku tiba di 7 eleven. Abang Ilman menungguku dgn keretanya. Aku terus bersalam dgn Abang Ilman sambil mencium tangannya. Abang Ilman lebih tua dari suamiku dianggap macam abang angkat suamiku.

Setiap kali kitorang ke kt kitorang sering tidur di rumahnya. Aku yanng tiba dgn kereta saya menyuruh Abang Ilman ikut aku dari belakang dgn keretanya. “Noor dah makan? ” tanya Abang Ilman.

“Belum. Abang Ilman? ” soalku pula. “Belum juga. Kalau begitu kita pergi makan dahululah, ” kata Abang Ilman. kitorang singgah di sebuah kedai tom yam. Abang Ilman order sup ekor dgn tongkat ali manakala aku order sup ekor dgn teh tarik “Lama dah Jamal tak balik? ” tanya Abang Ilman.

“Dekat sebulan dah, ” jawabku. “Kesian lama Noor kena tinggal, ” kata Abang Ilman “Lantak dialah Abang Ilman, ” kataku “Tak ada suami makan sup ekor juga. Bahaya ni, ” kata Abang Ilman sambil ketawa.

“Abang Ilman pun tak balik kampung makan sup ekor juga, ” kataku sambil ketawa. “Ekor Abang Ilman nak libas orang malam ini, ” katanya lagi sambil ketawa.

“Sedap juga kalau kena libas ekor Abang Ilman, ” jawabku sambil ketawa. “Kalau kena libas dgn ekor Abang Ilman, Noor tak nak ekor lain dah. Hahaha, ” katanya lagi sambil kitorang ketawa.

Lepas makan Abang Ilman bawa Hiluxnya mengekori kereta vivaku ke rumah baruku. Abang Ilman tak pernah sampai di rumah baruku. Dulu dia datang dgn anak bininya ke rumah lama.

Bila kusampai di rumah, kulihat anak sulungku, Jack belum tidur main game di biliknya. Aku suruh Jack bersalam dgn Abang Ilman. Aku beritahu Jack, Abang Ilman abang angkat ayahnya tumpang tidur di rumah.

Cerita Sex Cipap Tak Berbulu Dihisap Lelaki Lain

Manakala adiknya Zima sudah tidur di bilik Jack itu. Jack memang suka main game sampai pagi di biliknya tanpa mempedulikan siapa yanng datang di rumah. Bilik tengah memang kosong.

Aku suruh Abang Ilman tidur di situ. Aku tukar cadar di katilnya supaya Abang Ilman dapat tidur di katil itu dgn lebih selesa. “Abang Ilman nak mandi? Ambil tuala and pakai kain pelikat ini and t shirt Jamal, ” kataku sambil menghulurkan tuala, kain pelikat and t shirt kepada Abang Ilman.

Abang Ilman mandi di bilik air di tingkat satu di rumahku itu manakala aku yanng rasa melekit tubuhku turut mandi dalam bilikku. Selesai mandi, aku keluar dari bilik air aku terkejut lihat Abang Ilman duduk di birai katil dalam bilikku.

Aku lupa nak kunci pintu bilikku tadi. Aku yanng sedang berkemban dgn tuala tanya Abang Ilman, “Abang Ilman dah mandi? ” “Dah. Lepas mandi tak mengantuk pula. Tu nak bersembang dgn Noor, ” kata Abang Ilman.

“Jack dah tidur ke? ” tanyaku “Nampak gelap biliknya. Mungkin baru tidur kot, ” kata Abang Ilman. Aku pakai odorono, bedak and minyak wangi di hadapan cermin.

Abang Ilman bangun merapat padaku and dia pelukku dari belakang. “Abang Ilman, ” kataku bila dia mencium tengkukku and pipiku. “Abang Ilman geramlah tengok Noor. Dari dulu lagi Abang Ilman geram, ” katanya.

Dia pelukku dari belakang and sudah terasa batang pelir nya membengkak di belakangku. Dia pusing tubuhku and mencium pipiku and terus mencium bibirku. Aku membalas ciuman Abang Ilman.
Cerita lucah Cipap Tak Berbulu Dihisap Lelaki Lain

  • Lama lidah kitorang berkuluman. Dia meramas-ramas payudara ku and terus membaringkan aku di atas katil sambil menghisap kedua-dua belah payudara besar saya. Seronok aku dihisap begitu kerana dah sebulan suamiku tak balik kerana sibuk dgn tugasnya di Kuala Lumpur.
  • “Besarnya payudara Noor, ” kata Abang Ilman. “Tutup lampu Abang Ilman, ” kataku yanng sudah lemas dihisap payudara. Abang Ilman bangun tutup lampu and terus membuang t shirt and kain pelikatnya.
  • Aku pegang batang pelir nya. Memang batang itu lebih besar dari batang suamiku. Aku terus menghisap batang itu bertalu-talu sambil menghisap juga batu konek nya. “Panjangnya Abang Ilman punya sampai tak muat mulut Noor, ” kataku.

Abang Ilman kegelian kerana mungkin isterinya yanng sudah putus haid itu tak pernah hisap batu konek nya. Abang Ilman membaringkan aku semula and hisap payudara besar saya lagi.

Aku turunkan kepala Abang Ilman ke bawah and kusuruh dia jilat cipap ku. “Tak ada bulu. Sedap jilat cipap tak ada bulu ini, ” kata Abang Ilman and aku ketawa mendengar kata-kata Abang Ilman.

Tak sangka pula Abang Ilman yanng berusia 60 tahun itu pandai jilat cipap. Walaupun usianya sudah meningkat tetapi Abang Ilman tetap gagah. Air cipap ku banyak keluar bila Abang Ilman jilat tidak henti-henti sambil menghisap kelentitku.

Cerita sex, Cipap Tak Berbulu Dihisap Lelaki Lain, citer melayu cipap tak berbulu, kongkek isteri cipap tak berbulu, cerpen blue isteri cipap tak berbulu

Cipap Tak Berbulu Dihisap Lelaki Lain

Aku sudah tidak tahan lagi and suruh Abang Ilman masukkan pelernya. Abang Ilman bangun berdiri di tepi katil and angkat kakiku and terus masukkan batang pelir nya ke dalam lubang cipap ku.

Aku rasa senak kerana batang pelir nya amat panjang and besar hingga sampai ke batu meriyamku. “Sakit Abang Ilman, ” kataku. “Nanti sedaplah, ” katanya ketawa. Dia sorong tarik sorong tarik batang pelir nya and dari sakit bertukar menjadi sedap.

“Besarnya Abang Ilman. Panjang pulak tu sampai senak Noor, ” kataku. “Tua tua pun masih keras molek, ” tambahku lagi. “Ini saja harta Abang Ilman yanng ada, ” katanya sambil ketawa.

Dia terus mencium bibirku and aku membalas ciuman mautnya itu. Aku terus tukar posisi duduk di atas Abang Ilman. Maka sperma ku terpancut kerana tidak tahan diasak batang yanng besar itu.

Abang Ilman kemudiannya suruh aku menunggeng and dia doggy aku sehingga dia memancutkan sperma nya dalam lubang cipap ku. “Sedapnya Abang Ilman, ” kataku “Noor punya pun sedap juga, ” jawabnya sambil memelukku.

“Tak sia sia Abang Ilman tumpang tidur di rumah Noor pasal hilang dahaga Noor, ” kataku sambil memeluk tubuhnya yanng sasa. Puas hati aku main dengannya kerana sudah sebulan suamiku tidak balik.

Selesai main Abang Ilman beredar ke biliknya. Pagi esok bila Jack and Zima sudah pergi kerja, kitorang main lagi kerana tiada orang di rumah. Banyak kali kitorang main termasuk dalam bilik air.

Aku keluar dari rumah jam 3. 30 petang ke tempat kerjaku manakala Abang Ilman terus balik ke Kuala Terengganu pada masa yanng sama. Sebelum dia balik, aku pelawanya lagi singgah di rumah bila balik dari Kuantan Sabtu depan.

Sebagai kontraktor kelas a, dia sering ulang-alik melihat projeknya di Kuantan. Biasanya setiap pagi Isnin and setiap Sabtu dia balik. Sebelum kitorang berpisah, Abang Ilman cium bibirku and beri wang rm 400 utk belanja.

Sejak itu setiap kali Abang Ilman balik dia singgah di rumahku. Bila suamiku ada di rumah kitorang tak dapat main tapi bila suamiku menonton tv di bawah, Abang Ilman curi-curi memelukku di tingkat atas and kitorang sempat beromen.

Bila aku main dgn suamiku aku bayangkan main dgn Abang Ilman kerana aku rindukan batang pelir nya yanng besar lagi panjang.

Read other stories..

--------------
kisah melayu seks, Cipap Tak Berbulu Dihisap Lelaki Lain, bohsia pantat gebu
Cipap Tak Berbulu Dihisap Lelaki Lain, and bohsia pantat gebu, janda tetek besar, Citer isteri stim sundal, 2018, janda tetek besar, ag ggh jkhy, Cipap Tak Berbulu Dihisap Lelaki Lain, sex dara virgin cipap gatal, and Kisah isteri seksi gersang, awek jepun cun, Cerita malay seks, bohsia pantat gebu, and Cipap Tak Berbulu Dihisap Lelaki Lain, bohsia pantat gebu